fredag 25. februar 2011

Vi har arbeid å gjøre!

You Have Work to Do:
Message from the Great Council of the Grandmothers - Grandmothers Speak
grandmothersspeak.com


Bestemødrene i verden har også en stemme, og den er 'bærekraftig'.

Denne meldingen er fra det store rådet av Bestemødre, som kaller seg "Grandmothers Speak." Det er mange rundt om i verden som mottar budskapene fra Bestemødrene, og som hjelper dem å holde Lyset høyt i en verden stappfull av uro og korrupsjon og svindling over en lav sko. Behovet for Lys er stort på Jorda idag, mye større enn det noengang har vært. Alle vennlige sjeler blir bedt om å åpne opp for det gode. Det er på tide å våkne opp for den guddommelige forbindelsen og leve livet som selve Lysstyrken. De ber oss om å skinne.

Hold Lyset i ditt indre, og gjør det stadig mer. Hold. Hold til det store Lysnettet er forankret og støtter Jorda. Fra nå av vil det bli store tumulter og skjelving. Denne skjelvingen, sammenbruddene og rullingen som Bestemødrene snakket om for flere år siden, blir nå en realitet. Verden slik vi har kjent den, er i endring. Vi kommer til å høre om det, lese om det og oppleve det i eget liv, sier de. Klokka er slagen. Det vil bli omveltninger og ødeleggelser av alle slag etter som fundamentene bryter sammen. Over hele kloden vil regjeringer, institusjoner og nasjoner gå dukken. Det er nødvendig å holde stø kurs og sikre Lysnettet. Det vil støtte Jorda og alt liv med den.

Hør: På dette tidspunkt er det ikke noe sted som er "trygt." Det er ingen sikkerhet, men det er - gå inn i ditt indre til sannheten i ditt vesen og opplev dyp fred og sikkerhet - vit at du er trygg. Det er det som er ditt fundament, og det har du inne i deg. Du kan ikke bli flyttet, ikke egentlig. Verden slik du har kjent den, faller fra hverandre. La det skje. La det skje mens du holder Lyset. Kall på Lysnettet og la det vugge og støtte deg. Det vil.

Gir du oppmerksomhet til den ytre verden, blir du forferdet og mister oppgaven av syne. Dine ledere vil skuffe deg og din gamle tro og mentale holdning vil miste sikten. Vi vet at denne prosessen er sjokkerende for deg, men ser du på verden rundt deg vil du sjokkeres om og om igjen. Du blir forferdet, fordi ikke noe på Jorda er som det gir seg ut for å være. Få mennesker lever i sannheten, og nå skal løgner og svik ristes løs. Avsløres.

Der dere er, gjør alt dere kan for å hjelpe og støtte hverandre. Dersom det byr seg en anledning til å tjene andre, grip den! Når du snakker, hold deg til sannheten på en kjærlig måte og omfavne de som går andre stier enn du. Fordøm ingen. Vi vet dette høres ut som et enormt krav, men du kan gjøre det lett ved å holde kontakten med Lysnettet. Lysnettet er fullt operativt nå. Det arbeider for full kraft og holder alle vesener, alle mennesker, dyr, planter, mineraler og den store Jorda sjøl. De store løgnene som har fanget menneskeheten og holdt Jorda fanget, har sprukket og falt ned. Ikke vær bekymret. De gamle restene må ristes ut og det MÅ skje nå.

Ikke kast bort tid på å bekymres over de 'katastrofer' som oppstår. Du har arbeid å gjøre. Kall på Lysnettet og kople det til hjertet. Så la juvelen i hjertet stråle gjennom sine tråder. Når du gjør dette vil arbeidet i Lysnettet foredles og nettet holder deg fast. Fra din posisjon på Lysnettet, kan du sende Lys til andre. Nettet vil støtte deg, og hver gang du forbinder deg til det blir du et fyrtårn for mange.

Aldri undervurder det gode du gjør hver gang du aner det guddommelige, hver gang du aner hvem du egentlig er. Nå er det ikke øyeblikket å holde igjen, å mistro kraften og nærværet i deg og fornekte din guddommelige forbindelse. Du har arbeid å gjøre. Vi ber deg om å kalle på Lysnettet nå - og gjør det.

For mer informasjon om Lysnettet og Bestemødrene, gå inn på:
grandmothersspeak.com

Ingen kommentarer: