tirsdag 1. februar 2011

Det blir 'berg og dalbane' i februar!

Akashic Records For February 2011
Channeler: Jen Eramith MA
What energies and experiences can we expect in February 2011?


Hvilke energier blir det i februar 2011?

Denne måneden kan oppleves som å rykke framover. Det er svært likt følelsen ved å være oppe i en 'berg og dalbane'. Mange av dere kan føle dere ute av kontroll denne måneden, men du mister ikke kontrollen. Metaforen med 'berg og dalbane' er for at du skal oppleve det som moro. Det som skjer i verden nå er interessant, og derfor ville du være her. Tenk på det nå i februar. Tenk på at om du ikke har full kontroll over rutsjebanen, så har du i alle fall full kontroll over valget om å delta. Sjelen din synes ikke denne turen er lang, så nyt den så lenge den varer.

Det du må gjøre er å bruke din kraft til å være stabil og trygg, etter hvert som du flytter deg framover. Februar er måneden hvor det kan bli snakk om å feste sikkerhetsselen. Det er på tide å gjøre noen siste justeringer i livet, for å sikre stabilitet og sikkerhet framover. Det er på tide å organisere sakene og sette dem på sin rettmessige plass. Sørg for at alt er i god stand. Kontrollér at du har en plan for hva du skal gjøre med kommende hendinger. Det må også gjelde dine relasjoner. Se på hvordan de er strukturert og rett opp det som trengs. Dette kan angå avtaler, samtaler - talte eller uuttalte - for å sikre at det fungerer og at det gir deg glede. Det enkleste er å gjøre det nå, senere skjer alt så mye fortere.

Mange vil få en sterkere tilknytning til det høyere selvet og intuisjonen, denne måneden. Andre får sterke meldinger om hva de trenger å gjøre videre. Det er en måned for svar på dine bønner. Du blir oppfordret til å slutte med å handle slik du tror det skal være, du skal følge ditt hjerte og din glede. Det er også tida for at du blir trukket til visse opplevelser denne måneden, som kan være deg til støtte. Vær oppmerksom på hva som kaller på din interesse, og gå mot det. Finn noe å gjøre, og gjør det. Det er en viktig tid for å avgjøre på hvilken måte du kan ha hjelp og støtte av det større bildet av verden rundt deg.

Du vil se kollektivt kaos denne måneden. Akkurat nå ser det ut som om det er større muligheter for at store kollektive aktiviteter oppstår og blir til vendepunkter. Sosiale situasjoner kan bli snudd, slik at du kan observere mange mennesker som føler seg redde. Du kan se mennesker oppfører seg uberegnelig og dramatisk som følge av det som skjer i verden rundt dem.

På nytt blir du nødt til å kjenne på hva du føler, og finne noe du kan gjøre basert på det du føler lidenskap for. Hvis du følger din lidenskap, kan du stole på at andre følger sin. Det vil skape orden i livet ditt og gi deg fred. Etter hvert som flere gjør det samme, vil det skape orden for hele menneskeheten. Det kan se kaotisk ut denne februar-måneden, men ha fokus på det du akter å gjøre. Fokuser på at du vil plassere alt der det hører heime, eller hvor det er mest nyttig.

Utfordrende dager kan være 4. 5. og 6. februar. Det er en skarp energi de dagene, og du kan se at folk er kritiske både til seg sjøl og andre. Du kan unngå folk i de nevnte dagene, eller ikke la deg såre. Prøv å ha tykk hud.

13. februar er sterkt knyttet til det åndelige. Det er en god dag for klarsyn, så vær oppmerksom på din intuisjon denne dagen. Sørg for å få plass til meditasjon.

Det kan være utfordringer i denne tida, men husk - det er ment som morsomheter. En berg og dalbane er gøy, hvis du slapper av og lar deg følge med energiene. Du ville være her under dette skiftet, så gjør ditt beste for å se humoren i utfordringene. Vær sikker på at du finner noe å le av og å feire!

Les her: http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: