lørdag 5. februar 2011

Hvilket formål tjener aspekter i utviklingen?

Master Guide Kirael, gjennom mediumskap av Kahu Fred Sterling
www.kirael.comHvilket formål tjener aspekter i utviklingen?

KIRAEL: Aspekter er alltid en del av reisen din fordi de er en del av ditt Høyere Selv, har ulike nivåer av bevissthet som hjelper til å balansere ut din reise. De av dere som går gjennom skiftet i bevissthet er den yngste av ditt Høyere Selvs tre aspekter. Når jeg sier yngste, refererer jeg til nivået av bevissthet eller sjele-alder. Hvis ditt Høyere Selv har aspekter som er rom-vesener, eksempelvis en på Andromeda og en på Pleiadene, vil du bli betraktet som det yngste aspektet, fordi aspekter fra de andre rikene er generelt mer utviklet enn deg. De er langt over ditt bevissthets-nivået her på jorden, fordi de er i en mer ubegrenset kapasitet - har en mye høyere hjernekapasitet. De er ikke begrenset av yin / yang reisen, og deres DNA er mer ekspansivt. Hvis du har et aspekt i Japan, som sitter på en fjelltopp og mediterer 22 av 24 timer, eller et aspekt i Afrika som er dronningen av en ekstern stamme, vil også den sannsynligvis være mye eldre og mer erfaren enn deg, fordi den vil være mer åndelig utviklet.

Som den yngste av ditt Høyere Selvs aspekter, har du valgt en hel tredje-dimensjonal reise, ikke bare for å oppleve balanse mellom yin / yang, men for sjelens alder og delta i dette Skiftet. Når en del av ditt Høyere Selv inkarnerer på Jorden, vil det redusere sin makt gjennom anskaffelsen av ego, eller det vi kaller sløret, og det vil bruke bare 10-12% av hjernen, fordi det opererer med bare to tråder av DNA. Det er alt du kan håndtere på denne tredje-dimensjonale reisen med å gå fra frykt til kjærlighet. Du kom hit spesielt for å gjøre den tredje-dimensjonale reisen, og ditt bevissthets-nivå har blitt redusert slik at du kan oppleve denne dobbeltheten.

Når tiden kommer for denne stor endringen i bevisstheten og du beveger deg fra tredje til fjerde dimensjon, vil energien være så overveldende at ditt Høyere Selv og andre sider automatisk opphører å eksistere i sin nåværende form og laster ned sin informasjon og kunnskap til deg - utvider din bevissthet. [2] Selv om du er vurdert som ung vis-à-vis de andre to aspektene, er du ikke vurdert som ung i det større bildet. I det større bildet, blir du vurdert som middels i sjele-alder og du kan falle inn under en av tre kategorier: små-medium, medium-medium eller gammel-medium. Du må være minst en medium-medium sjel for å komme gjennom Skiftet. [3]

Les her: www.kirael.com

Ingen kommentarer: