onsdag 26. mars 2014

Milde energier fra Syvstjernen - HILSNINGER FRA PLEIADENE

"Vi er en gruppe som tilhører en fraksjon av Romfederasjon-kommandoen. Vi har vårt tilholdssted på en av de planetene som står Jorden aller nærmest, både når det gjelder utseende og energier, og vi har "alltid" vært tilknyttet Jorden. Vi har inkarnert hyppig på deres planet, og vi har hyppige utsendinger "nede" hos dere. Pleiadene (Syvstjernen) har vært involvert i Jordens utvikling helt fra begynnelsen. Mange av våre valgte å reise til Jorden for å bebo planeten. Det var på den tiden da det gamle kontinentet Lemuria fremdeles var intakt og spilte en stor rolle. Den gangen hadde Jorden en epoke med et langt høyere bevissthetsnivå enn nå, og beboerene viste instinktivt at de var en del av Universet. Så skjedde det at utviklingen skiftet retning, og Jorden skulle utvikles ved å leve i dualitet.

Da man først hadde valgt denne utviklingsveien, var det ingen vei tilbake. Man måtte fullføre den lange inkarnasjonssyklusen som var startet. På mange måter er dere tilbake der dere startet på Lemuria. Mange av dere lever med de samme relasjonene som den gangen, og skal fullføre det dere påbegynte da. Den lange glemmefasen dere har vært gjennom, har ført til at dere har tatt illusjonen om deres separasjon for virkelig. Egentlig har det aldri vært noen separasjon mellom dere, oss og deres Opphav. Men fordi utviklingen ble som den ble, måtte dere glemme alt som hadde hendt tidligere, for så å finne gradvis tilbake til deres guddommelighet og storhet. Dere har nærmest vært gjennom en filtreringsprosess der dere har kommet ut på den andre siden som rene, lysende vesener igjen. For at dere igjen kunne bli en del av Helheten - bevisst - måtte dere gjennomgå en fullstendig rensning av kropp og sinn.

Til å begynne med levde menneskene der i harmoni med hverandre og med sine utenomjordiske brødre/søstre, og til sitt Guddommelige Opphav. Vi hadde åpen kontakt den gangen. Etter hvert som utviklingen gikk sin gang, begynte dere mer og mer å leve som guder og ville overta utviklingen selv. Da slike tanker begynte å melde seg, var spiren lagt for den lange inkarnasjonssyklusen dere har gått gjennom. Fra den Interplanetariske Konfederasjonen så man på utviklingen med bekymring, og var stadig i forhandlinger med de styrende på Lemuria. Men dessverre, når de negative spirene var sådd, var det lite man kunne gjøre. Konfederasjonen besluttet derfor at de ville sende høytstående individer til Jorden som kanskje kunne greie å snu utviklingen i tide. Det var mange frivillige som dro til Jorden.

Vi skal følge 12 kvinner som ble sendt ut fra hvert sitt sted i Universet. Det rådet stor optimisme ombord på det store skipet. Skip er ikke det rette ordet, det var et helt samfunn, en liten, mobil by. Stemningen var munter, og alle gledet seg til å være med på den store ekspedisjonen til flere planeter og himmelstrøk, før den endelige destinasjonen, Jorden. Lite visste passasjerene at det var den siste store ekspedisjonen de var med på, før en titusener år lang syklus der de skulle være avskåret fra all bevisst kontakt med sine hjemplaneter, inntil den dagen langt der fremme da de igjen skulle ta frem sine kunnskaper."    Forts.

Ingen kommentarer: