søndag 16. mars 2014

Er de kommet allerede ... ?

Utomjordingene er her nå og de har noe de både skal fortelle og å utrette.  Jeg både tror og håper, at vi blir tatt ombord i romskip enten fra sovende tilstand eller også i våken.  Det vil bare være litt tilslørt så ingen blir skremt.  Jeg vil gjerne ha svar på om dette er sant!  Etter mine begreper svarer UJ nå, at det ER sant!  

Det er bra det, men jeg synes det tar så inderlig lang tid før det skjer noe synlig.  Det virker som alt er falt fra hverandre og det er umulig å få bitene på plass igjen.  Fordi om det er noen mennesker som ikke har den minste lyst til å se utomjordinger, hvilken logikk er det i at de skal bestemme over alle dem som vil og ikke vil vente lenger på å treffe dem?

Jeg er en av dem som mer enn gjerne vil hilse på utomjordinger. Det er en logikk her på Jorda som går ut på at de redde og engstelige i alle sammenhenger skal bestemme over alle de andre.  Denne logikken er både loslitt og avfeldig og jeg håper og tror at det kommer en fornuftens vind, som blåser bort det gamle tullet. Det er ihvertfall ikke noe å være redd for!

La oss hilse de langveisfarende velkommen til Jorda, planeten som vi alle liker og er glad i.  Jorda har nå gjort seg fortjent til, eller avansert på egen hånd, opp blant de andre planetene i Melkeveigalaksen.  Etter hvert vil mange av jordboerne gjenvinne sin fulle og hele bevissthet - da er de fleste store begrensninger overvunnet. Tenk for en glede!

Det er spennende å være jordboer i denne tida for alltid er det en kribling og en venting, kommer de nå, vil de vise seg idag tro, eller ... ?   Personlig har jeg tenkt denne tanken i tyve år snart!  Åra har gått så fort.  Har vi noe som interesserer, så går tida fort.  Dagene trenger ikke å være stappet med forskjellige interesser, en er nok, men den må være interessant!  

Hva vil egentlig skje den dagen alt det vi venter på blir realiteter?  Hva vil skje da? Det er så spennende bare å tumle med slike tanker.  Dette møtet er nok av så stor betydning at noe større tror jeg ikke vi har tenkt eller drømt om tidligere.  Vi er jo en ung planet, tross alt, så vi har brukt storparten av tida på å etablere oss her, finne oss til rette. Bli kjent her også.

La oss krysse fingre for et over alle grenser første møte mellom jordboerne og utomjordingene. Tenk det!  Vi skal treffe våre Romsøsken!  Hvorfor en slik spenning mellom søskentreff?  Hva får vi vite, hva velger vi å fortelle hverandre som første innledning.  Hva velger vi å by på av mat.  Liker de kaffe like godt som oss her, ikke alle jordboere liker kaffe heller forresten.

Smått og stort i en evig runddans.  Hodet er fullt av spørsmål, og svar til og med.  Vi tipper og vi tipper.  Dét vil hende og dét ihvertfall kommer til å skje. Vi kan jo ikke hverandres språk, men har det noe å si?  Vi greier nok å gjøre oss forstått på et vis, har ikke det skjedd tidligere også da?  Vi har reist rundt på Jorda og ikke alle måter å formidle på har vært oss like kjent.

Vi kommer fra forskjellige planeter i verdensrommet.  Det er som var det en STOR tanke som slo ned på flere planeter samtidig - dra ut og sørg for at en ny planet blir etablert og bosatt der ute.  De mest vitebegjærlige dro uten flere fantasier.  Lysten til å vite noe nytt og å prøve det ut, eksperimentere, var mer enn nok til å få fart på den vitebegjærlige og nyfikne verdensborgeren.  Og her er vi!

Ingen kommentarer: