onsdag 28. september 2011

Vi ser på "Havmodellen" og 11 11 11 !


SaLuSa 28-September-2011

Channeler:   Mike Quinsey


Hele denne kanaliseringen dreier seg om det avsluttende spenningsforholdet mellom de lavere- og de høyere frekvensene i kroppen. 

Bruker vi "Havmodellen" for å forstå dette blir bildet slik;  Kroppens indre er inndelt i tre vannrette lag - øverst - midterst - nederst. 'Oppvåkning' som vi kaller det er, at en mengde vann fra det midterste laget er klart for å bli blandet med det øverste.  

Dette har vannet i det nederste laget mye imot, og har til nå prøvd alt for å forhindre denne sammen-blandingen mellom de to øverste lagene (det vil svekke det nederste laget betraktelig da det i hele 3d-perioden hadde kustus på det midterste laget!)  Nå er 'leken' øyeblikkelig over for det nederste laget, og det 'vannet' som vil flyte opp skal kunne gjøre det.   

Denne 'hevingen / oppvåkningen' har tatt sin tid, som vi alle vet, men det er fordi vannet i det øverste laget ikke ville lage noen svære bølger rundt dette!   Nå kan det øverste laget se fram til en etappe-seier den 11. 11. 11, mens de som er hevet kan se fram til en periode med nye undringer og tilpassinger.  Nyhetene som kommer fra toppen av det øverste laget, sprer seg bokstavelig talt som ringer i vannet!  I det ytre blir dette kalt kanaliseringer.  Les SaLuSa på adressen under her.


Les SaLuSa her:   Channelings | Lightworkers.org

Ingen kommentarer: