tirsdag 27. september 2011

Snart er en fantastisk tid over!


The Galactic Federation through Wanderer of the Skies 
27 September 2011
Channeler: 
Wanderer of the Skies


Jeg sitter og lurer på hvordan 'forhandlingene' skjer angående tilstanden på Jorda, og plutselig kommer det en blodfersk kanalisering fra  "Wanderer of the Skies" - med svaret på spørsmålene jeg har!

En kort-kort oversikt:

Vi får et innblikk i hvordan det arbeides på nivået hvor Føderasjonen er.   Det er ikke møtevirksomhet slik vi kjenner til, sier de - de bruker bevisstheten på telepatisk vis. Den aktuelle saken vi alle er opptatt av denne gangen, er Gaia's transformasjon.  Vi Lysarbeidere bidrar også.  

Nå er det kalt til møte for å diskutere de endelige avsløringene.  Selve Skapelsen begynner nå å dytte på, så prosessen skal komme i større bevegelse.  Tegn fra våre ledere er en mangelvare, sier de.  Ja, men hvor er våre ledere da - har vi noen, spør jeg? Nettet snører seg sammen nå i alle fall, rundt det som er. 

Det blir stadig verre for jordboerne å holde på sine forskrudde forestillinger, etter som sløret blir tynnere dag for dag.  Det hjelper på.   Romskipene har blitt oppdaget på Jorda i lang tid allerede, men de skal nå bli klarere i sine tilnærminger.  Alt legges til rette for en snarlig vri.  Det ser ut som 'the cabal' ønsker å bruke media på en, for dem ny måte, rett og slett for å tiltuske seg noen goder. 

Til slutt peker de på for en fantastisk tid dette er, og sant nok, hva når det hele er over?  Denne tida kommer aldri tilbake!

Se mer her:   


Ingen kommentarer: