mandag 26. september 2011

DU!


The Federation of Light through Blossom Goodchild Channeler: 

26 September 2011 

Blossom Goodchild


Blossom innleder kanaliseringa med:  "Noen hjemme?"   Svaret er:  "Vi er alltid hjemme, for det kjære, det er der hele sannheten ligger."


Vibrasjonsnivået på planeten er steget betraktelig!  Vi oppfordres om å beholde roen. Vi skal tilpasse oss vårt høyere potensiale, og det går lettest om vi er rolig og tilstede.   Det er en oppgave for oss nå å fatte at det er vi - jordboerne - som utfører alt av endringer på kloden.  Det er også noe vi skal forstå når vi åpner øynene.  

Vi har til nå levd og lært at det som skjer, det skjer utenfor oss, men det er ikke slik det er - det skjer inne i oss.  Når 'de' tar dette opp nå, så er det av betydning at vi forstår og integrerer hvordan det er mulig.

Det understrekes kraftig at nå må alle bekymringer fare for hvordan det skal gå med dette og hint.  Nå er det pusten som er viktig - det er med pusten oppvåkningen skjer. 


Og hva våkner du opp til?  Mer DU!  Du forstår plutselig hvem DU er!  DU ser DEG! Det er hele poenget.  Vi kvitter oss med lag av indoktrinering!


Les mer:   
Channelings | Lightworkers.orgIngen kommentarer: