tirsdag 13. september 2011

"De tre dager av mørke" !

THERE IS PERHAPS NOTHING SO BAD AND SO DANGEROUS IN LIFE AS FEAR
(Jawaharalal Nehru)

Montague Keen sier:

"Jeg skulle ønske jeg kunne vise dere hva menneskheten har i vente.  Det er helt annerledes enn i det 'fengselet' dere nå befinner dere.  Månen tilhører ikke naturen - den påvirker den menneskelige rase, den vil bli fjernet.   Dere vil ha to soler. Årstidene vil ikke forbli som nå.  Livet vil gå inn i et mye lavere tempo.  Tiden vil ikke lenger være innblandet i driften i universet.  Dere vil få adgang til å reise, til å utforske planeten og universet akkurat slik det ble gjort i gamle dager.  Bevisene på dette, kan alle se. 

Den feminine energien er igjen tilbake på planeten.  Det skaper kaos for den mørke, maskuline energien.  Den feminine energien setter lyset på alt som er korrupt på alle nivåer.  Marionettene i regjeringene er urolige når de får beskjed fra sine kontrollører, som også er forvirret over hva de skal gjøre for å holde på kontrollen. Verden er i forandring!  Den forestående kollapsen av penge-systemet vil skape utrolige endringer, som vil frigjøre alle land og folk fra gjelden som har tatt kvelertak på dem.   

Prøv å skape balanse ved spirituelle forbindelser.  Dette vil hindre manipulering og kontroll.  Finn freden,  kjærligheten og harmonien inne i dere.  Da kan ikke de negative kreftene anrøre dere.  Dere har et valg;  enten utvikles (bli bevisste) eller forbli slaver i den tredje dimensjonen.  Dette valget er deres, og kun deres.

Vi har advart dere, ikke vent til de 'tre dagene' hvor det virker som om alt er slått av.  Ja, det vil være skummelt for noen, og spesielt for de som har benektet det som er på gang.  Det er i løpet av denne tida at mange vil 'forsvinne' (eng: UNCREATED.) De har gjort så mye skade på planeten, at de gis ikke lov til å bli værende.  Slapp av, og sov gjennom det om mulig.  Stol på gud av Kjærlighet og Lys.  Vær rolig. Dere trenger ikke å spise.  Hvis dere gjør det, vær i lyset (mitt: ikke frykte.)  Store forandringer har skjedd i kroppen, spesielt kvinnekroppen.   De neste 60 dagene er viktige.  Dere er nesten der.  Etter dette vil alt bli slik dere har drømt om at det skal være.  Vi, på denne siden av livet, vil være med å feire vår store bragd - gjenoppretting av Lys og Kjærlighet på planeten Jorda."

Ingen kommentarer: