fredag 30. september 2011

Det magiske spillet!


Nå er det Lyset som har styringa i det spillet som foregår mellom lave og høyere frekvenser.   Nå har de lavere frekvensene innsett sin posisjon, deres negativt konstruerte planer rauser sammen foran øynene på dem. 

 

Jeg synes Libya kan være et godt eksempel på illusjons-krigen  mellom frekvensene - med Gaddafi som den fødte "Mørke Ene."   


Det er så mye som meldes fra 'Rommet' (det indre) som stemmer med det som foregår i det ytre.

  

Se rundt i verden på det politiske landskapet, det økonomiske, det sosiale, det miljømessige, osv., alt stemmer med slik vi har det inne i kroppen nå. Politikerne - de målbærer våre stemmer i våre indre liv - tro og tvil osv.


Jeg ser min egen opplevelse av 'Universets Puls' igår, som et gla'budskap midt i all galskapen vi omgir oss med.  Det bar bud om Verdens Fred for evig og alltid.

Alt det verden i sin illusjonistiske tilstand har kreert av fantasifostre, raderer vi lysarbeidere bort nå og vi får daglig hjelp av nye puljer mennesker.

Vi går inn i Ny Tid med sjumilssteg.  'Spyler' alle sinn fri for smuss og skitt og alt som negativt er.  Krumtappen i all denne snuoperasjonen er DNA - der er bryterne som gir oss nye bilder.

SaLuSa sier at en menneskealder på 1000 år ikke vil være usannsynlig.  Nei, det er ikke det hvis mange nok tror på det, men da gjelder det igjen at lysarbeiderne går i front - med Tro og Tillit.

Det er Tro og Tillit som vrir rundt bryterne i DNA!   Teknologien er fenomenal blant våre hjelpere, sies det.  Det er klart det, de er i stand til å Tro og har Tillit til sin tro. Vi våkner fort nå vi også!Les SaLuSa her:


Ingen kommentarer: