mandag 5. september 2011

Mørket blir stadig lysere!

Montague Keen - September 4, 2011  Montague Keen og Føderasjonen, kommer i sin melding inn på det samme som SaLuSa - de mørke energiene kan bare skape forsinkelser, men ikke forpurre planene.  Planene er igang og de går framover med litt forskjellig tempo.   Det er ingen mørke energier på Jorda, som kan rokke ved at denne planen går sin gang mot full opplysning. Her har vi Lysarbeidere et ord med i laget også.

Montague minner oss på Naturens Lovverk som alle må forholde seg til - også de mørke energiene.  Naturens rettergang mot menneskene går for åpen scene hver dag - det er ingen bakdør å forsvinne ut gjennom for noen.   Stå der ansikt til ansikt så lenge det er nødvendig - uten forsvarer - slik arbeider Naturen.  

Vi gislene, kan føle oss stadig friere etter hvert som vi får slikket våre sår, og gitt verdens arroganse en ny tolkning.  Èn politiker har stått opp mot denne slibrige overmakten - Mr. Enda Kenny, Irland.  Mr. Kenny blir sterkt presset for at han skal trekke sine uttalelser og krav.  Og hvem presser i dette tilfellet - hans eget folk og Vatikanet!  Alle kan sende han lys, og ordene kan sendes på mailadressen: privateoffice@taoiseach.gov.ie

Vegen er ensom for dem som står opp for sannhet og rettferdighet.   Alle ærlige mennesker må gi sin støtte, sier Motague, det er første steg på vegen til overgangen. De som ikke handler blir medskyldige i ødeleggelsen av den menneskelige rase, sier han.

Det er en skitten, men tapt kamp som føres av mørke energier på Jorda.  Den 'tredje verden' vil bli slettet som begrep - heretter skal godene fordeles likt.  Det er bare å stole på intuisjonen - ikke la det 'gamle' sinnet få forkjørsretten når du føler deg litt spørrende. En del av kontrollmekanismen er stress - så, kjære venner, bort med alt stress!

Se kanaliseringen her:

Ingen kommentarer: