fredag 11. april 2014

Tidsaspektet endres på Jorden ...

Stadig flere opplever at "noe" er skjedd med tiden - de rekker ganske enkelt ikke det de forventer av seg selv. Dere opplever det slik - når tiden ekspanderer, og at det blir viktigere å utføre ting i en form for sekvens - i riktig rekkefølge - i stedet for å følge klokken slavisk. Klokken vil være et redskap til å følge med i buss-, tog- og åpningstider. Utover det vil dere vibrere i takt med rytmen i resten av kosmos. Det karakteristiske med det nye tidsaspektet er at dere vil trenge lengre tid på å utføre en oppgave (men tid eksisterer ikke fysisk sett, det er en åndelig "rombetegnelse" - oppmåling av bevegelse i rommet).

Noe av utvikling vil gå langsommere enn før, blant annet aldringsprosessen. Har dere ikke allerede sett filmer og lest tegneseriemennesker som har oppholdt seg i verdensrommet over en lang periode? Når de vender tilbake til Jorden igjen, har alle på Jorden blitt eldre, men de selv ser ikke én dag eldre ut. Det er ikke fantasier og oppspinn at Metusalem for eksempel ble over 900 år gammel.

På andre planeter opplever man en langt høyere alder enn det. Det er ikke uvanlig at man blir tusener år og mer, men kroppen består da heller ikke av "animalsk stoff". Vi snakker her om år ut fra deres tidsregning, fordi dere fremdeles trenger disse måleenhetene. Ofte er det slik at når man har fullført en oppgave, kan man velge å "dø", dvs. gå over til en annen energiform eller fødes på nytt - kanskje et annet sted. Vi ser på alle livsformer som levende liv. Til og med en blomst er levende for oss.

NEWAGE INDEX

(Tatt fra Rune Øverby's base)

Ingen kommentarer: