onsdag 30. april 2014

Erkeengel Michael Skap Din Kraftpyramide Kanalisert av Ronna Herman

Michael begynner ved å sammenligne oppstigningen til den femte dimensjonen med oppstigningen i en heis fra det Kosmiske Kjøpesenteret. På det tredjedimensjonale nivået er alt der, men alt befinner seg i kaos, og mye av det er defekt eller ødelagt.  På det fjerdedimensjonale nivået, kan du finne det du ønsker, men du må anstrenge deg litt. Noen av dørene er låst og du må sørge for å åpne dem. Noen av gjenstandene er ''sekundavare''. Allikevel, hvis du går på jakt etter dem, kan du finne gjenstandene du drømmer om og ta dem med deg hjem.  På det femtedimensjonale nivåer sier Michael: ''alt vakkert som du noensinne kunne forestille deg finnes her'', øyeblikkelig tilgjengelig bare ved å tenke på det. Men straks du har kommet så langt, synes du å bli mer interessert i egenskaper – dyder og attributter. ''Nå som du vet at du kan få alt ditt Hjerte begjærer, får det å skape og gjøre krav på ting en ny mening''.

Michael's Foredrag
Vi vil nå hjelpe dere med å bygge deres Pyramide av Kraft, hvor dere vil gå i deres stille tid og sovetid for å motta healing, næring – for å skape det som dere ønsker, og også for å søke en Guddommelig Løsning på enhver situasjon eller utfordring som dere måtte møte. På hvilken som helst måte du måtte fornemme den, se for deg en Pyramide av Lys. Gjennom din intensjon, erklær at denne Pyramiden er manifestert i den Femte Dimensjonen. Det er en toppstein i Pyramiden din og den rommer en spiralformet Regnbuestråle av Lys, som inneholder alle fargene, dydene og egenskapene til vår Fader/Moder Gud.

Idet du beveger deg inn i det indre av Pyramiden din, se deg rundt: veggene og gulvet utstråler et Indre Lys, og det er tolv Krystallstoler som står i en sirkel. (Du ønsker kanskje å sette fram flere stoler fra tid til annen.) Det er et Krystallbord i sentrum, og når du ligger på det, former det seg fullkomment etter kroppen din. Det er en praktfull Klar Kvartskrystall som henger over midten av Krystallbordet. Krystallen er fasettslipt i begge ender og den øvre delen gjennomtrenger toppsteinen i Pyramiden.  
Dette er grunnstrukturen i Pyramiden din. Vi foreslår imidlertid at du setter ditt eget personlige preg på den når du besøker ditt Hellige Tempel, og gjør det til ditt eget.  Vi vil gi deg flere eksempler på hvordan du mest effektivt kan bruke Pyramiden din.

Å Helbrede Konflikt med Andre
La oss si at du har en konfliktsituasjon med en eller annen i ditt liv. I en meditativ tilstand, gå inn i din Hellige Pyramide; sett deg i en av Krystallstolene, og se for deg at den andre personen sitter rett ovenfor deg i den andre enden av rommet, med Krystallbordet i sentrum. Be personens Høyere Selv om å forene seg med dere to, ettersom du ønsker å få en dialog med denne personen. Vær så snill å plassere egoet ditt i et passivt modus, og snakk fra Hjertet med din Sjel som leder.  Legg frem saken din på en objektiv måte. Og deretter plasserer du situasjonen på Krystallbordet, og ber om en Guddommelig Løsning med det høyeste resultatet som tjener dere begge. Se for deg den Fiolette Forvandlingsflammen flamme opp fra under Krystallbordet, og se at den omgir situasjonen idet den avbalanserer og harmoniserer energiene i tankeformen/situasjonen.

Se nå at den Mektige Krystallen som henger over Krystallbordet begynner å gløde, og stråler av Gyllent Lys strømmer ut (de vil ikke være ulike deres lynnedslag som dere kan se på himmelen under tordenvær). Først vil disse Lynstrålene fokusere på Krystallbordet og situasjonen. Deretter vil de spre seg ut til hver og en av dere, etter hvert som de til slutt fyller hele rommet. Du vil ha koplet deg på den Guddommelige Kildens Energi. Og du, den andre personen og situasjonen, vil bli oppladet med Skapelsens Kosmiske Livskraft.  Deretter må du gi slipp på resultatet og overlate det til Åndens/Guds visdom. Du må bytte til autopilot, kan du si, hvorved du ikke kan vite hvor du går eller hva det nøyaktige resultatet vil bli, men stole på at det vil være av den høyeste orden.


Å Helbrede Oss Selv
Hvis du ønsker å fokusere på din fysiske beholder (kroppen) – en sykdom eller en ubalansert situasjon – plasser deg selv på Krystallbordet. Fremsi ditt ønske, som kan være spesifikt eller bare for en generell justering. Be ditt Høyere Selv eller JEG ER Nærvær om å være din Kosmiske tilrettelegger og overvåke prosessen, etter hvert som den Fiolette Flammen flammer opp og omgir deg, og deretter blir Lynstrålene aktivert.  Dette vil i høy grad forsterke og fremskynde prosessen med å frigi eventuelle resterende blokkerte negative energier i den fysiske strukturen, og bygge ditt Redskap eller Fartøy av Lys. Du vil oppdage at du ikke vil få tillatelse til å plassere noen andre på Krystallbordet ditt uten deres tillatelse (eller i spesielle tilfeller, tillatelsen fra deres Høyere Selv).

Beslutningstaking og Manifestasjon
Tilbring tid i din Pyramide av Kraft når du har en beslutning å ta, og for å styrke og gi energi til dine visjoner og lengsler. Her kan du bruke de Universelle Manifestasjonslovene i deres mest dynamiske form, etter hvert som du blir dyktig og vel bevandret som en Mester i Medskapelse.  Tilbring tid med å avklare din visjon av fremtiden på all områder: åndelig, mentalt, emosjonelt og fysisk … Anvend (din forståelse om Manifestasjonslovene) i din Pyramide av Kraft, og betrakt etter hvert som miraklene utfolder seg.
Hvis det er en gruppesituasjon – la oss si i familien eller på arbeidsplassen – se at alle som er involvert sitter på Krystallstolene og plasser situasjonen i sentrum. Be hver enkelt persons Høyere Selv om å stå bak og overvåke prosessen.

Igjen, plasser situasjonen på Krystallbordet, dann deg et bilde av og be om det høyeste resultatet for alle. Be om den Guddommelige Løsningen. Og tilbring deretter så mye tid som nødvendig med å fokusere på energien i situasjonen. Se at den Fiolette Flammen på magisk vis nøytralisere den, og at Åndens Lyn forvandler den til dens høyeste form.  Til tider kan du ønske å være alene i din Pyramide av Kraft, og til andre tider kan du utvide den til hvilken som helst størrelse du ønsker, idet du bringer inn store menneskemengder og situasjoner som er både store og små, som trenger å bli omvandlet til den høyeste uttrykksform.  Ved å sørge for tilgang til din Femtedimensjonale Pyramide av Kraft, omgår du de negative, forvrengte energiene i den Tredje Dimensjonen, og de konfliktfylte, stridende, tvetydige og uklare energiene i den Fjerde Dimensjonen. Det er tid for dere til å gjenvinne evnen til å fungere i de opphøyde Lysplanene hvor kun fullkommenhet er mulig.

Kjæreste venner, dere blir multidimensjonale Lysvesener etter hvert som dere integrerer deres Sjele—Selv og gradvis blir transpersonlige. Mange av dere har integrert deres Solar—Selv og deres Galaktiske Selv, og er godt på vei til å få tilgang til deres Kilde—Selv. Det er dette Oppstingning handler om, Mine Kjære: å gjenvinne de mange vidunderlige fasettene av Selvet som dere etterlot langs veien i deres nedstigning i drømmelandet kalt Jorden.

Vi vet hvor praktfulle dere i sannhet er, og vi ser deres formidable potensiale. Kom inn i vår verden, Kjære Hjerter; vi venter for å ønske dere velkommen.

JEG ER Erkeengel Michael.
Oversatt av Solfrid SolEra

Ingen kommentarer: