fredag 15. april 2016

Vi lar tanken fly fra 3D til 5D

Ja, nå har vi gjennomlevd det jordiske livet mange ganger og svært ofte vært igjennom den ene tragedien verre enn den andre.  Hvorfor ville vi dette?  Med åpne øyne og fullt overlegg sa vi ja til livet på Jorda!  Kanskje er vi unnskyldt - kanskje må vi bare tilgi oss sjøl fordi vi visste nok ikke fullt ut hva et jordisk liv ville by på.  Det tror jeg nå, når jeg har en smule oversikt over oss sjøl og våre liv sånn i grove trekk.  Kanskje visste vi?  Vi følte oss sterke den gangen!  Slik er mennesket når det er uthvilt.  Sterkt!  

En helt annen tilstand tvinger seg inn i menneskekroppen etter noen favntak på Jorda!  Det som inntok plassen i den jordiske hammen når det framsto som menneske første gangen, det var en rusket og sterk utgave med stor framdrift!  Det var stort sett det som var drivkrafta.  Framover! Så kommer vi nesten til det aller groveste og mest utenkelige sånn med det samme!  Vi har vært innhyllet i illusjon og lurt oss sjøl noe helt utenkelig!  Vi har levd og strevd, vi har herjet og kjempet, vi har sett det helt umulige i hvitøyet!


Så er det bare illusjon!  Slå den!  Det er ikke til å tro sine egne ører akkurat i det øyeblikket dette utkrystalliserer seg!  Vi her lest om illusjonen, vi har snakket om illusjonen, vi har drømt i illusjonen, vi har levd i den hele vårt liv, og vi har prestert alt annet slik vi har holdt på med i denne illusoriske jordiske tilstanden.  Så var det bare en drøm eller hva vi skal kalle det? Alt har vært så livaktig for oss som har levd dette spillet, at vi har hatt svært vanskelig for å forstå at det ikke var virkelig.  Dette livet måtte være virkelig, slo vi fast. 


Hvilke premisser vi inntok Jorda på, får forøvrig bare være som de var.  Kanskje var vi så velutviklet da vi tok denne planeten at vi mente oss kapable til hva det skulle være.  Det kan jo godt hende.  Nå skal vi imidlertid si pent adjø til både 3D og 4D for nå skal vi sette kursen rakt mot 5D.  Det skal bli godt å innta 5D etter denne utflukten og utviklinga vi har vært vitne til med planeten Jorda eller Gaia som vi også kan kalle den.  Vi har fulgt utviklinga fra en primitiv klode som vi så har bearbeidet på kryss og tvers fram til en Ny Jord!


Tukáte

Ingen kommentarer: