fredag 1. april 2016

Hvilken dimensjon befinner Moder Jord seg i nå?

Der er av den 3. til den 5. Lik den òg ser - så var det. Der kommer en annen tid lik den ser transformasjonen av det usynlige til det synlige. Så vil den òg se at dimensjonen vil all tid eksistere innom den 3. og den 5. For nogen energier vil der oppstige til høyere dimensjoner. Noget vil der blive hvor der er.  Konu Ekatah.

Ja, det skjønte jeg ikke helt. Moder Jord som helhet! Noen sier at det er 4. andre sier at det er 5.dimensjonen? - Det er 3. til 5. Takk Iliuka!  Konu Ekatah.

Du sa at Moder Jord nå var i dimensjon 3 til 5, men den oppstigningen som vi har hørt om, eksisterte den ikke, eller?

Der er eksisterende. Hvorledes den òg ser tilbake i tid så var der ulike arter, ulike deler av befolkningen der har oppsteget; Pueblos. Om den søker Anazasi Indians, hvor ble de av?  De er i de høyere eksistenser. Dog ei i våre himler. Der er i eksistenser der i så er i andre vibrasjoner enn for den fysiske materiske tilværelse. Det kan like gjerne tales de er på en annen klode. Dog de kommer tilbake transportert gjennom ’space crafts’.   Konu Ekatah. 

Så det betyr at Moder Jord har den samme frekvensen som beboerne, - vi som bor her, - som da befinner oss mellom 3. og 5. dimensjon? 

Så kan der tales. Dog ei er der totalt korrekt! Det er variasjoner.

Lyttet og lest av Liv BørsandTukáte

Ingen kommentarer: