lørdag 30. april 2016

Nå går det rett til værs!

Samhold og integritet vil uvilkårlig være to hjelpere for menneskene i denne oppover-tida. Ha åpne kanaler og hold sammen.  Det er det viktigste nå fordi det kan bli spekulasjoner og enkelte feilmeldinger som vil flyte rundt nå når så mange tar ned sin egen informasjon.  Det vil bli mye åpenhet rundt oss og alle de andre.

Etterhvert vil vi ha lært hvordan vi skal skjelne det ene nye fra det andre nye.  Vi må også ta i betraktning at de høyere sfærer vil stadig vekk åpne opp mer så tilgangen blir mye lettere enn det er med overføringene nå i starten. Med erfaring vil vi altså forstå mye fortere fordi den første tregheten forsvinner med erfaringen. 
 
Læringsprosessen går ikke bare fra oss og oppover. Nei da, de der ‘oppe’ må også lære hvordan vi tér oss i en slik prosess. Det er like vanskelig eller kronglete for oss å gjøre dette, for tenk f.eks. på de helt ‘grønneste’ av oss. Det kan være noen som aldri har hørt et ord inne i hodet før, så plutselig kommer det en hel strøm!


Det kan bli hetebølger av mindre, sier jeg!  Hetebølger er de fleste menneskene vant med fra tid til annen, men likevel kan de hetebølgene som kommer nå  skape endel redsel i systemet.  Da er det mest fornuftig å se for seg rosa energi og så sende den innover, utover, oppover, bortover - altså spre den i universet på alle områder.


Den rosa fargen hjelper Jorda med å gunstig-gjøre både universet og dets beboere - altså oss! Det som egentlig setter denne varmeprosessen igang i kroppen det er kundalini-energien.  Det skapes varme i kroppen når den stiger opp gjennom ryggraden.  Det er vanlige kroppslige reaksjoner som vi nok har merket tidligere også. 


God tur! 


Tukáte

Ingen kommentarer: