søndag 10. april 2016

Det er mye som er bra, dette óg ... !

Dette er tida for nye begynnelser.  All tvil må bare kastes til side, og vi arbeider fram mot resultatet av våre drømmer.  Her har tvilen ingen plass, for vi skal nå stjernene om ikke lengre. Det verste stykket er vi ferdig med, så nå skal det være lettere å surfe på det som er kjent.  

Det er lurt å fokusere på det vi vil ha, framfor det vi ikke vi ha! Hold fast ved det som virker, vi har ikke all verdens tid å ta av da oppvåkninga går fort.  
Det er jo straks mer morsomt å takle forsettene sine - enn ikke å gjøre det. Husk; aksepter kompromissløst kun det beste.

Vi skal nå oppfatte det som er fra et høyere perspektiv, og dét er kanskje lettere sagt enn gjort. Vi må ihvertfall satse på det for å gjøre dette så godt vi kan. 
Vi åpner sinnet og ser alt fra et høyere perspektiv.  Vi stoler på at våre guider er rundt oss med støttende inspirasjon.

Vi kan satse på avslappende aktiviteter - noe vi har lest vil nære sjelen!  Det er nødvendig å lade opp kropp, sinn og sjel hver dag.  Vi kan ikke bare yte, men må også nyte om dette skal stemme med intensjonen.  
Energifeltet vårt er stadig utsatt for at noe kleber seg til det.  

Ta deg tid hver morgen til å visualisere hver av de sju store chakraene, og se dem spinne rundt i klokkens retning.  Dette gir dem den styrken de eventuelt trenger. Det beskytter mot lavere energier som automatisk vil sprette bort da energifeltet ikke er innstilt på å ta i mot.

Tukáte

Ingen kommentarer: