torsdag 7. april 2016

Noen småstykker som første gang ble satt inn på Bloggen i 2009 !

onsdag 30. desember 2009


Himmel eller Helvete

En bankmann døde, og prøvde å komme seg gjennom Perleporten. Porten ble bevoktet av en engel som skulle vurdere det gode bankmannen og andre hadde utført i levende live. Hvor mye bra som hadde blitt gjort skulle legges til grunn for hvem som skulle slippe inn og hvem som skulle holdes ute. Engelen fortalte bankmannen at han ikke hadde gjort så mye for å hjelpe andre. Da sa bankmannen: "Vent litt, en gang ga jeg en nikkel til Frelsesarmeen. En annen gang ga jeg en nikkel til en tigger. En tredje gang ga jeg en nikkel til en funksjonshemmet uteligger!" Dette mente bankmannen var beviset på hans standhaftige vilje til å hjelpe andre mennesker. Engelen snudde seg til St. Peter og sa: "Hva i all verden skal jeg gjøre med denne mannen?" St. Peter svarte: "Gi ham tilbake de 15 cents og be han dra til Helvete."

mandag 28. desember 2009


Enkelhet - Ekthet

Med Klarheten kommer Enkelheten. Den storartede og dype enkelheten. Et forvirret, mentalt liv har en lineær form for bredde, men det har ingen dybde. Det mentale livet gir ikke dybde, mening, farge eller et forhold til seg selv og til verden rundt. I 3D er det ikke et forhold, det er en reaksjon fra oss til verden rundt oss. En reaksjon fra oss selv til kroppen vår. Det er ikke et virkelig forhold. Det er imidlertid dit vi skal nå - vi skal ikke lenger stå i vegen for oss selv. Det er ikke lenger snakk om å manipulere energien, enten det er gjennom disiplin eller komplekse systemer - de virker ikke, de er distraksjoner. Energien skifter mye når vi forsøker å gå ut av logikken. Enn så lenge tjener logikken en viss hensikt, men la dere selv føle og merk hva dere føler. Føle livet. Føle selvet. Føle andre. Dette vil lede til sann forståelse av enkelheten, ikke fra hodet, men fra hjertet. Det går forbi alle ord. Det kan ikke forklares. Vi vil heller ikke forklare det, men det er dit vi går. Vi trenger ikke å ha noen krav. Vi trenger ikke å ha fullt opp av gevanter. Vi lar det forbli totalt enkelt og ekte, og det spiller ingen rolle hva andre tenker. Om det er dumt, om det er alvorlig - det spiller ingen rolle. Vi lar det være enkelt og ekte etter hvert som vi går framover. Ekthet innebærer også å bli litt 'gal'. Det spiller ingen rolle.

Ny erfaring - ny forståelse

Vi har tatt på oss ansvaret å forstå naturen til bevissthet og energi denne gangen. Det er mange som venter på den forståelsen i resten av universet også. Hvordan reagerer bevisstheten i denne veldig faste, veldig tette dimensjonen? Hvordan bringer vi inn energi som kan brukes som verktøy? I 3D-tettheten har vi fortsatt en tendens til å glemme all visdommen vi allerede har, nå arbeider vi med å bryte igjennom og bringe fram klarhet. Og vi trenger nytt verktøy. Hvordan arbeide med ny energi? Hvordan forbedre kroppen? Hvordan skal vi omgås begrensninger i sinnet? Hvordan forstå dette som kalles Gud - Ånd?

Vi går over til totalt ny bevissthet nå. Dette har ikke skjedd før i denne virkeligheten. Erindringene fra de andre virkelighetene skal denne gangen bringes inn i denne virkeligheten. I denne tettheten! Det krever MOT, for i 3D-tettheten ligger tvilen alltid på lur. Tvilen kommer fra deler av oss som vi har en tendens til å holde fast ved. Det er gamle trossystemer. Det er gammel frykt. Det er hendelser vi har hatt tidligere. Dette brukes som unnskyldning eller tvil. Nå skal klarheten og den nye erfaringen inn. En erfaring universet aldri har hatt! Og det er en erfaring vi anskaffer oss i rekordfart. Dette skiftet går veldig raskt.

Ingen kommentarer: