mandag 11. april 2016

De utålmodige ... !

Ja, det er mulig å bli utålmodig i denne tida når det som loves ikke kommer til avtalt tid og viser seg heller ikke i den lange uavtalte tida etterpå!  Det er ikke noe som skjer, samt at det ikke er noe som er slik det virker. 

Det ser for meg ut som om ingen forstår noe av denne Oppvåkninga.  Ikke våkner folket, og ikke skjer noe annet. Energien holder seg slik den alltid har vært i det siste, litt pluss minus, men ellers helt fin. 

Illusjonen har altså fortsatt makt til å skille oss fra det gode, det vi venter på!  Og hvorfor?  Kanskje fordi virkeligheten venter på at folket skal våkne. Det lar seg gjøre å se at kjærligheten råder der den råder for der er det endringer.

I en illusjon er altså så mye skjult under det mørke sløret som vi heller ikke ser.  Hele hensikten med illusjonen er å skille oss fra virkeligheten og etterpå la oss fornemme skrekk og gru og stadig mer av det samme.  

Skjelettene i felles-skapet av skam og uærlighet bråker og ramler fra side til side de vil ut fra skjulestedet - de vil ut for å fortelle historien sin!  De vil rense lufta! Dette er lettere sagt enn gjort i illusjonen.

I realiteten er det ikke noe som er skjult og ingen skjeletter befinner seg i noe skap. Vi er blitt svindlet!  Det er ingen skap og det er ingen skjeletter - alt er helt åpent og synlig!  Hvordan er så belønningen samfunnet tilbyr for denne løgnen? 

Belønningen er giftig og har ført til at vi ikke stoler på noen lenger!  Smart og fantastisk falt i fisk - separasjonen er komplett.  De som så ut som våre venner, var det ikke likevel. Illusjonen spiller spillet.  

Hierarkier råder over alt!  Folket er tross alt i ferd med å våkne opp nå.  Det gamle kollapser under vekten av sin egen fordervelse.  Når korrupsjonen flyter fritt lenge nok oppstår det forråtnelse og lukten blir til slutt uutholdelig. 

Vi går fra den stinkende verden med korrupsjon og over til en tidsalder med kjærlig aksept. Folk av ulike raser, tro og politiske oppfatninger kommer sammen for å forstå hverandres behov. New Age vokser og vil at alle folk samarbeider harmonisk.

Fritt etter Saul
Tukáte

Ingen kommentarer: