tirsdag 20. mai 2014

Verden er ofte en askehaug!

Det er ikke gitt i første omgang, at jeg får den aksept jeg ser som sannsynlig og uomtvistelig her.  Menn går ikke i flaggtog og roper ut sin glede over at de har drevet et spill om makt som har rasert verden til aske i evigheter.  Bildet av sannheten skal alltid prydes med gullkanter og medaljer på kryss og tvers - ingen steg er tatt i feil retning. Vi har vært de store beskyttere - ALLTID!  Men er dette sannheten?

Jeg ønsker at alle menn en gang for alle, avslutter den gamle tankestrategien og tenker over hva de har holdt på med gjennom årtusener.  Når de har tenkt, forstår de forhåpentligvis at de forkastelige makttankene ikke kan fortsette fordi det alltid kan ende opp med mye krig i enhver sammeheng.  Skal dette avsluttes, må mennene ta rev i seilene.  Kvinner har aldri startet en krig.  Kvinner har ALLTID vært de lindrende.  

Mange av de unge mennene har forstått dette, og de venter og venter på en endring - tilslutt tar de gjerne livet sitt.  De orker ikke mer, rett og slett.   De vil ikke at fedregenerasjonen sammen med alle mannlige generasjoner foran, skal gå som en åleglatt rød strek gjennom historia.  De konkluderer;  ikke tale om!  Så hopper de i det!  På denne måten dreper den mannlige andelen like ofte sine egne!

Det må erklæres klart og tydelig med en like klar og forståelig aksept fra hele den mannlige generasjonen. INGEN KRIG!  Det er ikke nødvendig at samtlige engasjerer seg like mye hele tida, og alle menn på samme tid på alle nivå.  Noen få kan snu praksisen. Mens andre vil kanskje peke på praktiske omstendigheter som årsaker til krigene i verden, vil noen andre erkjenne sin deltakende mistolking.

Dette er tanker, eller teori, så lenge det er på tankeplanet.  Lar vi det være der, kan vi fortsette på dette planet og prøve ut tanker - både dine og mine.  Menn kan gjøre seg ferdig  på det teoretiske planet og ikke ta ibruk den mer eldgamle og uropprinnelige avslutningsmetoden - slå hverandre ihjel.  Det er ikke nødvendig, derfor har vi et teoriplan.  På dette planet kan slike oppgaver løses.  På det materielle planet skal livet opprettholdes - ikke drepes!

Tukáte

4 kommentarer:

Unknown sa...

Hei! Har du noen idé om hvorfor Facebook er så innigranskauen hysterisk paranoid i forhold til akkurat denne bloggposten din?

Se fx her.

Turid Tukáte Sandø sa...

Du må spørre de du mener er paranoide. Jeg uttrykker bare min mening, og om noen misliker mine meninger, så er det tillatt. Hvorfor de blir paranoide i tillegg, vet jeg ikke. Kanskje det er en vei ut av en forstilling de har gjort seg opp, en forestilling som er litt påtrengende? Hva vet jeg om det, nei, spør dem det gjelder du, det er det beste rådet jeg kan gi.

Tukáte

Unknown sa...

Hei!

Det er umulig å spørre Facebook om slike ting. Tro meg, jeg har forsøkt.

Tror du det er noe i denne bloggposten de reagerer på, eller noe «slemt» du har gjort før det?

Turid Tukáte Sandø sa...

Torstein! Det som står på min blogg, er åpent for alle å lese. Finner de, eller du, eller andre noe 'slemt' der, så er det etter deres egen vurdering. Jeg har ingen tanker om å være slem med noen, jeg bare ytrer meg om dette og hint, på en blogg jeg har. Det har jeg tenkt å fortsette med, så dere får skjerpe blikket ... blir noen dårlig av dette må de oppsøke Legevakten!

Tukáte