fredag 16. mai 2014

Alle er vi ETT

Vi har hørt det før og vi kommer til å få høre det fortsatt.  Alle er vi ETT.  Det er ikke lett å forstå, men ikke desto mindre så forholder det seg slik.  

Tenk hvor mye vi har innbilt oss rundt spørsmålet, hva livet og det vi opplever betyr - osv.!   Det er ikke småtterier som kommer for dagen etter en rask oversikt.  For det første, så er alle EN.  Sånn uten videre er det ikke lett å forstå at milliardvis av folk kun er EN!  Men slik er det.  Dette er det lurt å minne seg sjøl på flere ganger om dagen.  Livet er et spill! Det er ikke lett å fordøye en slik kjensgjerning i en håndvending, men ikke klandre deg sjøl for at du har vært dum osv.  Hele livet er et eksperiment, og slik er det ment å være.  Vi har bestemt det sjøl!

Nå holder vi på å våkne, og sannheten holder på å gå opp for oss.  Da kommer vi oss lettest igjennom sjokket ved å tilgi oss sjøl!  Når gamle saker som forlengst er glemt kommer opp, så er det for å bli tilgitt. I dette bildet er det ikke plass for straff, det blir helt feil - det avler kun skyldfølelse.  Når vi er distrahert av illusjon, så trekker det konsekvent oppmerksomheten til alt ukjærlig;  mistillit, svik, korrupsjon, motgang, osv., og det kan gi frykt og hjelpeløshet som resultat.  Når vi kommer på plass der vi skal være, vil vi våkne.

Det er derfor viktig at vi forteller oss sjøl igjen og igjen, at vi kommer til å våkne.  Vi er ikke forlatt og aleine, men vi har tillatt oss å bli veldig oppslukt av illusjonen.  Det er fra denne illusjonen vi skal våkne opp nå.  Da tilgivelse er en viktig del av hele oppvåkningsprosessen, frigjør vi oss sjøl fra skyld og skam og det gir oss mot og styrke til å vende oss til lyset.  Frykt for avvisning er en viktig del av illusjonen. Vi er guddommelige vesener, elsket og omfavnet.  Dette kan aldri endres.

Tukáte

Ingen kommentarer: