tirsdag 6. mai 2014

Mike Quinsey - SaLuSa, 2. May, 2014

Vi kommer med gode nyheter i en tid hvor de fleste land opplever forandringer eller uvisshet. Lyset og mørket er helt åpenbart i ferd med å separeres etter hvert som vibrasjonene løftes, og det er Lyset som øker mer enn noensinne tidligere. Dette vil til slutt lede til en fullstendig separasjon etter hvert som Lyset beveger seg inn i en høyere dimensjon. En indikasjon på at ting forandrer seg er allerede tydelig i en del land hvor befolkningen opplever en viss ro og er i ferd med å løfte seg over de lavere vibrasjonene. Mens de tidligere har resultert i mer aggressiv og voldelig respons til de problemene de sto overfor. Det er nå en tydelig holdningsendring hvor stadig flere mennesker søker etter fredelige løsninger og har tilstrekkelig innflytelse til å oppnå dette. Dette vil fortsette å være responsen under omstendigheter som ellers kunne ha ført til oppblussing av konflikter. Krigshisserne er fortsatt fast bestemt på å få det på sitt vis, men nå svinger pendelen mot mer fredelige løsninger, på en måte som er ikke kan ignoreres.

Ut av det kaoset dere nå opplever vil svært velkomne forandringer komme og de vil lede til fred over hele verden. Dette betyr at det vil skje forandringer når det gjelder toppfolk og Regjeringer, og president Obama vil lede an. I hver eneste æra hvor viktige forandringer er påkrevet, vil dere finne at «de rette» menneskene alltid er der og klare til å føre an. Vi vil ikke antyde at tiden fremover vil bli lett når det faktum at renselse finner sted betyr at ting vil bli verre før de blir bedre. Noe av det som skjer renser ut gammelt karma ettersom Den Nye Tidsalder krever blanke ark, uten det tyngende ansvaret av feil som har blitt begått i fortiden. En ny måte å tenke på brer seg stadig mer kraft og er ikke mulig å ignorere i det uendelige. I den nåværende situasjonen på Jorden er det mye som må gjøres for å få slutt på fiendtlighetene, og vi kan intervenere for å etablere fred dersom vi blir bedt om å gjøre det.

Gjennom en lang periode har vår tilstedeværelse på himmelen stadig økt og dere kan være trygge på vi har fullkommen beskyttelse mot ethvert forsøk på å ødelegge oss eller skipene våre. Det har vært tider hvor ting var annerledes, og «tillatelse» ble gitt til å sette fart i utviklingen deres ved å gi dere anledning til å erverve enkelte havarerte romskip. Faktum er at de mørke Sjelene har gjort store fremskritt, men dere kan være sikre på at aktivitetene deres i stor grad er under vår kontroll. Vår rolle er å sørge for at deres viten vokser enda mer, men ikke før det rette øyeblikk kommer og vi kan være sikre på at dere ikke vil misbruke den. De mørke Sjelene er utelukkende opptatt sin egen vinning og makt, men de vil ikke oppnå sine mål.

Deres praktfulle Jord har nesten blitt ødelagt av de mange krigene som har funnet sted. Den er i en begredelig tilstand og Moder Jord har bedt oss om hjelp. Vi er glad for å kunne fortelle dere at vi har lykkes i å begrense ødeleggelsene og at vi allerede har forhindret flere atomkriger og ødeleggelsene de ville ha medført over hele verden. Fra nå av vil ikke Jorden lenger bli utsatt for ødeleggelse og forgiftning, og når den tid kommer vil dere bli vitne til en vidunderlig opprensing og gjenoppbygging som vil bringe den tilbake til sin opprinnelige jomfruelige tilstand. Dere vil bli overrasket over hvor raskt disse forandringene kan gjøres med vår teknologi. Vi skal arbeide sammen, skulder ved skulder og vi oppfordrer dere til å ta mere ansvar for planeten deres.

Fantastiske tider ligger foran dere og dere har mye å ta igjen før dere til slutt kan finne deres plass ved vår side. De forandringene som ligger foran dere vil komme til å ta dere mye lenger enn dere drømmer om, slik at dere til slutt blir Kosmiske Vesener. Livet har for dere blott begynt, og forandringens frø er langt kommet. Bare de av dere som har gjort dere fortjent til en plass i de høyere dimensjoner kan fortsette inn i dem, og vi roser dere for at dere har greid å løfte dere over de utfordringene dere har møtt på veien. Hver og en av dere har de samme mulighetene til å utvikle dere gjennom denne perioden, men noen har blitt sittende fast i de lavere vibrasjonene og ute av stand til å løfte seg tilstrekkelig til å kunne komme videre. Det er imidlertid overhodet ikke noe nedverdigende ved at det tar dere lengre tid å finne veien og det vil aldri bli brukt mot dere på noe som helst vis. Faktum er at dere vil bli gitt enda mer hjelp slik at det blir mulig for dere å utvikle dere videre, inntil også dere vil være klare til å stige opp.

For å bruke en av deres uttrykk, “hold hodet over vannet” til enhver tid, vel vitende om at disse tider er et preludium til slutten på denne syklusen. Enhver sjel lærer mye ved å oppleve endetiden og i sannhet også ved å leve i et miljø hvor det finnes så mye fiendtlighet. Som vi imidlertid ofte har informert dere om, så har de utfordringene dere har møtt den lavere dimensjon akselerert utviklingen deres. Den har vært det dere kunne kalle en “høyfartsvei” til å fullføre det dere kom hit for å erfare. Husk også på at for lenge, lenge siden meldte dere dere frivillig til å oppleve en reise inn i mørket, vel vitende om at vi alltid ville være der for dere. Ganske snart vil dere møte oss under lykkeligere omstendigheter ettersom dere da vil være godt på veien tilbake til full bevissthet.

Bær de opplevelser og erfaringer dere fortsatt vil møte med stolthet og glede, vel vitende om at tiden deres i dualiteten nå er i ferd med å ende. Når dere kommer til slutten på den nåværende perioden vil dere ikke lenger bære med dere noe gjenstående karma. Dere har allerede lært de leksjonene som var viktige for dere og er klare til å ta fatt på nok en spennende periode i evolusjonen deres. Dere er på mange vis som en fange som blir sluppet fri for første gang og verden er full av overraskelser og muligheter til å gjøre det dere brenner aller mest for. Til enhver tid finnes det mer avanserte sjeler som kan hjelpe dere på deres vei. Som et Kosmisk Vesen er det helt og holdent deres eget valg hvilken vei dere vil gå og dere vil bli gitt en uendelighet av muligheter.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og jeg kan føle at dere er slitne, men også deres glede når dere forstår at reisens slutt er så nær. Dere har allerede begynt å bevege dere inn i de nye energiene og generelt sett vil dette gi dere en mer fredfull følelse. Den Galaktiske Flåten kommer stadig nærmere og blir ofte sett på himmelen over dere, noen ganger på oppdrag med ansvar for å holde ethvert forsøk på å starte en ny atomkrig under kontroll. Jeg forlater dere nå med mine velsignelser og min kjærlighet.

Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Oversetter: Leif

Ingen kommentarer: