mandag 30. desember 2013

NY JORD OG NYE OPPGAVER

Den gamle 'Moder Jord' blir til den nye "Moder Jord" nå.  Det skjer en del forandringer i hele frekvensopplegget på planeten, det er på grunn av at Jorda forankrer en ny frekvens, gullfrekvensen, eller gullstrålen.  Forankringen startet for et år siden, samtidig som en ny tidssyklus for den nye Jorda startet.  Vi har stått i spesielle valgsituasjoner stadig vekk det siste året.

Vi tilhører Lysets familie, og vi har tviholdt på lyset til tross for store utfordringer. Det vi nå starter med er manifestasjon og overskudd !  Det har vært en del lyskilder på jorda, som 12/12 og Solvervet i desember, pluss krystallbarna som er blitt unge voksne nå (ca 20 år).  De tre lyskildene tilsammen gir oss muligheten til å gå inn i vårt mesterskap av Lys.

Nå er ikke spørsmålet lenger: "Er du med meg, eller mot meg?", men nå gjelder det forsoning, medfølelse og kjærlighet. Dualiteten er på vikende front.  Det er slutt med å stikke halen mellom beina og løpe så fort en kan.  Betingelsene nå er forsoning - medfølelse - kjærlighet.  Det gjør Jorda til et sted med harmoni, enhet og fred.   Les videre ...

Ingen kommentarer: