onsdag 25. desember 2013

Nå skal all gjeld slettes - ganske enkelt!

Ja, hva har vi ikke i vente!  Det er stor grunn til å glede seg til dette nye året - det som snart starter.  De fleste av oss har nok gledet oss til de nye åra som har dukket opp på denne tida av tidligere år også, men dette året kan ikke sammenliknes med noe av det som har vært.  Det er ikke så enormt mye å glede seg over, så la oss hoppe i det.  Med felles forhåpninger skal vi nok greie det.  Vi gleder oss!

Sheldan Nidle som ellers har en oversikt vi andre bare kan se langt etter, han lover oss mye fint nå.  Det nye som skal skje, det er at nå skal Cabalen fjernes for evig og all tid.  Når dette mørke uhyret er borte, kan alt skje!  Cabalen hadde styrken til å være negativ så til de grader, og derfor kjenner vi nå godt til det negative - den mørke siden av livet.  Heretter skal vi bli bedre kjent med den lyse siden av livet - den lyse har alltid vært der, men er blitt stilt i skyggen i alt det mørke basketaket som har utspilt seg rundt oss.

"Sheldan Nidle’s Update for the Galactic Federation of Light and Spiritual Hierarchy
We also wish to give each of you a sacred blessing. May this year-end holiday season be the start of a series of minor and major miracles that quickly manifest this new epoch for all! We are close to disclosure and the grand reunion of all Humanity!"   forts.


Ingen kommentarer: