mandag 23. desember 2013

Hilsener i adventstiden, Nelson Mandela, Jordens fremgang. Via Suzanne Ward (oversættelse v/ Birgitte Albrechtsen og Kim Dyrlund) - 14. december 2013

14. december 2013

Med kærlige hilsener fra alle sjæle på denne station, dette er Matthew. Mens I fejrer denne årstid med traditionel musik, lystighed og festligheder med familie og venner, husker I samtidig dem, der er i sorg eller hvis omstændigheder er dystre. I ville glæde jer med os, hvis I kunne se det overflod af lys, der udstråler fra jer, samt modtagerne af jeres omsorg og deling. Det er et herligt syn!

Sikken strålende glans der udgik fra den jublende og farverige mindehøjtidelighed for en af jeres lyseste sjæle. Den internationale hyldest til Nelson Mandela blev kun ligestillet med hans velkomst i Nirvana, hvor glade skarer samledes for at fejre hans liv.

Mandela var et eksempel på, at vejen til fredelig forsoning går gennem tilgivelse, ærlighed, ydmyghed, medfølelse og respekt. Han behøvede ikke bevidst at vide, at energien i disse udtryk for kærlighed er den mest magtfulde kraft i kosmos, og at ethvert liv er forbundet inden for denne energi. Han levede fra sit hjerte, sæde for sjælen, hvor disse universelle sandheder er kendt. Og det er på den måde han havde succes med at forene sit lands folk og med hans andre diplomatiske og politiske bestræbelser.

De fleste af Jordens befolkning kender heller ikke disse sandheder. Ligesom Mandela, handler mangfoldige på sjælens inspiration og skaber lys på utallige måder. Denne kortfilm http://www.youtube.com/watch?v=Pwe-pA6TaZk er et glædeligt eksempel, som viser den kærlighed og energi, der kommer med enhed i ånden, langt mere end noget ord kan beskrive.

I overensstemmelse med denne usædvanligt travle tid for jer, holder vi vores december beskeder kortfattede. Men vi kan ikke lade dette år slutte uden at fortælle jer, at lysvæsener i hele dette univers er umådeligt opmuntrede af jeres åndelige og bevidste vækst.

Mere end nogensinde før er I bevidste om og taknemmelige for velsignelserne i jeres liv, og den opløftende udvikling i jeres lokalsamfund, regioner, lande og hele jeres verden. Ved at følge intuitionen - et flot skridt fremad i sjælsudvikling - fremskynder tanker, følelser og handlinger fra hele verdens personer nogle høje vibrationer af håb og optimisme.

Glæd dig til et spændende, lysende år 2014. Godt Nytår, vores elskede jordfamilie!
  


KÆRLIGHED og FRED
Suzanne Ward

Ingen kommentarer: