fredag 8. juli 2011

Vi følger SaLuSa inn i galaksen!

SaLuSa
Kanalisert av Mike Quinsey
http://www.galacticmessages.com/blog/category/mike-quinsey/SaLuSa minner oss om at vi har en underliggende inspirasjon i oss - som gjelder et høyere uttrykk. Vi husker da vi tidligere hadde den høye bevisstheten intakt - (det var før vi avgrenset bevisstheten til 3d-forståelse!) Og vi vet nå (mange av oss!) at vi er på full fart inn i den galaktiske bevissthetren - fullt opplyst! Dette er en vissthet det tar sin tid å forstå for et 3d-tenkende vesen. Det overleveres ikke som en vanlig pakkepost, men må kalles fram fra bevisstheten der den gamle viten har ligget i dvale - lenge.

Når vi begynner å forstå er det først renheten som blir framtredende. Det oppleves som en 'himmelsk eksistens'. Alt rundt deg gløder og har en energi som er inspirerende og oppløftende. Som sivilisasjon har vi gått igjennom sterke tester, og det er noe av årsaken til at mange enda synes det er vanskelig å gi slipp på det kjente - de velger å leve med lavere vibrasjoner. Hver og en velger for seg, så det er ikke noe som kan gjøres for å intensivere denne prosessen. Ego avgjør.

Har vi en ekte og oppriktig hensikt om å bli et opplyst vesen - vil vi lykkes, men bærer vi på frykt som må bearbeides først - fylles vi av tvil og da er det egoet som avgjør. Er du ansvarsbevisst og har en ærlig hensikt om å forstå - vil du heve vibrasjonene tilsvarende. Livet er ikke ment å være et sammenhengende mareritt, slik det kan synes i vår dualistiske tilstand av og til - nei, livet er ment å være et eventyr i åpenbar glede og Enhet!


Les SaLuSa her:
http://www.galacticmessages.com/blog/category/mike-quinsey/

Ingen kommentarer: