onsdag 13. juli 2011

Vi er alle EN!

WE ARE ALL ONE
12 July 2011
Channeler: Petra Margolis


Er det vanskelig å forstå dette med at vi Alle er En? Ja, det kan det være for enkelte, og idag svarer Isis på dette og forklarer hvordan vi kan være EN - når vi er så mange? Det er ikke så innviklet, egentlig. Bare slipp tanken fri, så ordner den forståelsen. Som regel blåholder vi tankene, og da blir det vanskelig å forstå hva vi leser. Det beste er å ikke sette ordene under kontroll, men la dem flyte fritt og la dem fortelle den historien de har å fortelle - ikke den du tror de kommer med. Når ordene sier; vi er alle én - ja, så godta det i første omgang og ikke tenk mer på det. Om en liten stund kommer forståelsen flytende inn i systemet ditt - og du har gløttet inn i en større sammenheng. Du har innført frihet i din indre verden.

Du kan også se for deg eksempler på dette fra det praktiske livet; Alle er vi vant til å se is-biter, godtar det som isbiter fordi det er noe vi kjenner til. Vi kjenner også til at is-biter kan smeltes og da blir de til vann, og de kan kokes og blir til damp. Alt dette godtar vi, fordi vi har sett det utallige ganger. Når is-bitene er blitt til damp, er de mange blitt til en énhet.

Isis sier: "We are all one - I am Isis, and I would like to explain what this really means as it seems some have some confusion about this."

"Yes we are all made of energy, source energy, so in this way we are all one. As everything is made up of this energy. This includes the earth, your universe and many other universes and beings within those universes."

Som mennesker kan vi være mange, men som energi, er vi en énhet!

Les hva Isis sier om dette, og om den frie viljen her:
http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: