onsdag 13. juli 2011

Vi drar avgårde på en Rosa sky!

Av Tukáte


Vi får noen kloke anbefalinger i mange meldinger nå om dagen. Det er fint for oss å variere litt i synspunkter, ikke bli for rigide.

Intuisjonen kan være en god veileder. Snart vil det provinsielle preget som råder i mange miljøer på Jorda få besøk av så mange 'tilreisende' fra totalt ukjente steder, at gamle grenser rett og slett vil rakne på øyeblikket.

Vi vil gli inn i en galaktisk og helt uvanlig tilstand til oss å være. Vi vil rett og slett gå glipp av det mulige hvis vi er for nærsynte på det jordiske, er for nærsynte på det vi tror er den hele og fulle verden her 'nede'.

Løsne på snippen, store eventyr venter. Det sammen gjør helt ukjente, men samtidig absolutt kjente, vennlige sjeler. Vi skal vandre videre sammen.

Vi her på Jorda har mye kaos og hektiske tilstander å by på, fordi her er det oppbrudds-stemning - vi er i flyttemodus på en måte. Vi har mye å gjøre, mye å forstå, mye å ta oss av - føler vi.

Alt det gamle skal pakkes ned, fjernes - det er ikke for mer distribusjon, det skal forvandles til ny energi.

Det er så mye nytt å lære på alle bauer og kanter, så vi ikke trenger å opptre som historikere lenger, hjernevaske hverandre med gamle ordninger.

Det er slutt på å surfe seg fram til de største pengebingene, med universitets-grader i gammel struktur-bygging.

Verden ligger foran oss snart helt tydelig, helt ny, helt ren, helt ubrukt, helt uten gamle spor, helt gjennomsyret av herlige nye farger og nye skapninger, dyr og mennesker i skjønn forening og harmoni, og ikke minst - respekt.

Vi vil la et glemselens slør trekkes over trivialitetene vi har vært omgitt av i hundre-tusener av år, sitte igjen med en god, men helt blank følelse.

Vi vil ha en splitter ny indre innstilling, full av ny inspirasjon og nysgjerrighet - kjenne godhet for alt og alle og bare gløde av en indre RO og overbevisning.

Alt er like velkomment og like kjærkomment og ut-skiftelig, det er ingen avhengighets-strenger som trekker og drar oss i retninger vi helst ikke vil - alt er bevegelig og i endring hele tida som våre tanker skifter.

Vi trekkes ikke lenger mot de historiske horisonter, men mot variasjonenes langstrakte vidder. Vi går på oppdagelsesferd inn i eventyrene, inn i nyskapte tilstander som ligger duvende på en sky.

Vi har med oss roen som følgesvenn, nysgjerrigheten og utferdstrangen, vi setter splitter nye fotspor - som er borte i neste nå!

Vi er det plettfrie vesen, som rusler i det plettfrie eventyret, på vandring mot en ny plettfri tilstand.

Ingen kommentarer: