tirsdag 26. juli 2011

De lysner snart!

Montague Keen: You Will See Many Changes for the Better in August
2011 JULY 24
tags: Montague Keen
Channeler: Veronica Keen

http://www.montaguekeen.com


Montague Keen - kommer med denne meldingen 24. juli 2011. Her trekker han spesielt fram Vatikanet og den manipulering og kontroll som utøves derfra. Keen sier; "De sier alle de riktige ordene, men deres handlinger endres ikke." Vatikanet styres gjennom frykt. Menneskene er manipulert fra vugge til grav. I Vatikanet befinner det seg en gruppe på et par tusen mennesker som anser seg som Eliten som styrer verden. Det er grunnen til at de har kontroll over skoler og dermed kan kontrollere barna og fylle dem med frykt. Barna lærer at de må adlyde Guds representant på Jorda, Presten, og så er det fritt fram for voldtekt og misbruk! Nå er dette uvesenet avsluttet, sier Keen.

Vatikanet skjuler ikke bare seksuelt misbruk, men de misbruker verden på flere vis. De har også skjult vitenskapelig arbeid som kunne gitt gratis energi på Jorda, slik som Tesla sine oppfinnelser kunne gjort. De har også skjult all kunnskap som kunne ført folkemasser sammen i kjærlighet og harmoni. De har gjort et offer til Moloch; Krig skulle være makten og kontrollen!

Det er bare Kjærlighet og Lys som kan være mot-middelet til denne grusomheten Vatikanet skjuler. Send kjærlighet til alle - det er bare på denne måten verden kan endre seg. Mye vil enda bli tilrettelagt for å skape frykt i verden, da det rettferdiggjør stadig mer kontroll. Mennesker hjernevaskes gjennom TV og mange er ‘chipped’, sier Keen, og de adlyder en hvilken som helst ordre. Det er sublime meldinger som sendes innimellom via TV-skjermen, meldinger som går direkte inn i det underbevisste. TV brukes ofte som barnevakt!

Det vil bli endringer til det bedre i august. Keen ber oss om ikke å være lettlurte, men være selektive. I desperasjon etter ytterligere kontroll, vil det nå bli servert løgner om det meste. I denne oppvåkningen har alle sin egen rolle å spille, derfor er det både riktig og viktig å være årvåken overfor alle - til enhver tid.


Les her: http://www.montaguekeen.com

Ingen kommentarer: