lørdag 16. juli 2011

Hva gjør Ordene med oss?

"High Council of Orion"
Message for 16 July 2011
Channeler: Karen Doonan


"High Council of Orion" vil veilede og gi støtte i denne tida, mens 3d forvandles gjennom 4d til 5d. Og vi, tidligere 3d-vesen, forsøker å henge på! For at denne prosessen skal ha en mulighet for å lykkes, må 3d-vesenet (vi) først vandre fra egoet og inn i hjertesenteret ved å forstå hva 'forvandlingen' eller 'oppvåkningen' handler om. Skal vi være med, så gjelder det ikke bare å henge på, men å forstå hvorfor. Rådet mener det gir klarhet om vi først forstår hvorfor vi gikk fra hjertet til hjernen - for at egoet skulle overta styringen.

Egoet - krumtappen i 3d og orientert om de Andre! Hjertet - krumtappen i 5d og orientert om Selvet!

Det er lett å surre seg inn i illusjonen om vi ikke er årvåken, fordi illusjonen er så seig og slibrig og ekkel å fri seg fra. Egentlig kan du se på hvem av de to alternativene (andre eller selvet) tankene dine kretser rundt, så vet du hvor du befinner deg - 3d eller 5d. Når vi vet at hjertet ikke er noen konstruktør av tanker, så blir det mye enklere å ta stilling til dette. Vi har i årtusener tilegnet og foredlet forståelsen for følelser, og det er følelsene som er vår nye 'rormann' på denne turen.

Rådet henviser vår oppmerksomhet på overflod (5d) eller mangel (3d og illusjon). Hva surrer i hodet ditt - mangel-tanker eller overflods-tanker? Svaret på dette spørsmålet, forteller hvor du oppholder deg mest. Når du vet svaret, er det ditt ansvar å holde deg på riktig spor.

Et tenkt 3d-bilde: Hvis du ikke kan 'se' hvordan eventuelt de økonomiske problemene kan endres, utløser det frykt. Dette er illusjonens aller herligste spill. Dette spillet benytter brikker som 'frykt' - 'drama' - 'krise' - 'undergang' - 'kaos' - osv. og skaper spennings-energi som tviholder på spillerne rundt bordet - gjerne i evigheter. Men i virkeligheten handler ikke slike og liknende spørsmål om verken å 'se' eller 'høre'! Det er den følelsesmessige tilknytningen du har opparbeidet deg rundt penger, som påvirker hvordan du forholder deg til slike spørsmål.

Et tankeeksperiment: Kan det være at dette er et nødvendig spill om 'arbeidsmoral' i en illusjonistisk verden, hvor det var viktig for en liten klan å leve i 'overflod', mens flertallet slavet for dem. Dermed kunne de omgå naturlovene, tenkte de kanskje - og det har vi trodd på og slavet for, uten helt å forstå! Derfor mener vi nå at slik er det, for det har erfaringen lært oss. Dette er illusjonens forføringskunst; penger MÅ du ha eller så dør du! Vi fóres hver dag fra media med 'fakta' om, at slik er det.

I en verden hvor alt er fordreid ja!

Rådet ber oss være årvåkne overfor hvilke ord vi krydrer hverdagen med og tror på; "Penger" "Mangel" "Savn" "Krig" "Slu" "Svindel" "Drap" "Overgrep" "Vold," osv.

Føl hvordan slike uttrykk spirer i sinnet og avler frykt. Denne frykten er videreført i generasjon etter generasjon, og mange har vanskelig for å slippe den til og med i dag! Denne frykten er det våre høyere frekvenser (de har forskjellige 'navn') prøver å guide oss ut av ved kanaliseringer. Frykt senker vibrasjonene og hjelper illusjonen til å feste grepet.Gå inn her og les mer utfyllende om dette fra "High Council of Orion."
http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: