onsdag 27. juli 2011

Dratzo!

Sheldan Nidle's Update
from the Galactic Federation of Light and Spiritual Hierarchy!
"Dette er siste melding, før den formelle kunngjøringen om avsløringer blir offentlig kjent og høytidelig håndhevet av alle!" Oppstegne Mestere.


Dratzo!

Et nytt år er begynt! Vi tar imot det og feirer fødselen med dette budskapet! En ny virkelighet våkner rundt oss, de ankomne er allerede i ferd med ommøbleringen. Forhandlingene har ført fram til det punkt, at ønsker om fortsatt trenering avvises blankt. Så mye vil bli avslørt etter tretten tusen ( 13 000 ) år i mørke, og åtte tusen ( 8000 ) år med kriger og religionskamper - splitt og hersk. Det er bare å stålsette seg for det som kommer.

Tiden for den "Nye Lysets Tidsalder" manifesteres nå for Gaia og hennes barn!

Vi går nå gjennom de siste store stadier av transformasjon, og har allerede ervervet oss et bredt spekter med både kunnskap og visdom som vi kan bruke for å ha riktig fokus.

"The time approaches when a new era of enlightenment will dawn upon Mother Earth! Know, dear Ones, that the countless Supply and never-ending Prosperity of Heaven are indeed Yours! So Be It! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian for Be One! and Be in Joy!)"

Se her:
http://galacticchannelings.com/english/sheldan26-07-11.html

Ingen kommentarer: