lørdag 30. juli 2011

Du er den som definerer Deg!

Føler du deg trøtt og utslitt? Entusiasmen er borte, det er ikke mer som begeistrer deg. Er du helt ute av kurs fysisk, mentalt, følelsesmessig og åndelig? De fysiske problemene kan være; bihuler, svelg og øreproblemer, hodepine, rare smerter som er der uten noen grunn, som om de noen ganger svømmer rundt i kroppen. Fordøyelsen er i uorden, ubehagelig (for hurtig eller for treg.) Lysten på mat er borte, det som pleide å smake godt - er ikke godt lenger. Kroppen kan ha febertilstand og influensaliknende symptomer - og det gjør deg helt utmattet. Synet er variabelt og noen ganger svært uskarpt.

Du føler deg ute av stand til å tenke eller du leter etter ordene, og å holde styr på tida er svært utfordrende - den logiske delen av hjernen er liksom ikke i orden lenger. Du lar deg distrahere svært fort, eller bare sitter der og stirrer ut i lufta, på TV, ei bok, eller i veggen! De små øyeblikkene som tidligere var så gledelige - er plutselig også borte.

Følelsene florerer og gir apati, håpløshet, fortvilelse, tristhet, en inderlig tomhet og følelsen av alenehet, eller at du sitter bom fast! Og så en frustrasjon som omslutter alt dette. Du er uvel og vil være i fred med dine egne problemer (andre mennesker irriterer.) Arbeidet er blitt et ork, venner og alt - det samme. Alt er et ork og alt er dumt. Hvorfor bry seg?

Når alt er et eneste kok, er det vanskelig å skjelne det ene fra det andre. Det er som om følelsene fyller kroppen, øyner og ører fungerer ikke lenger som de skal og det finnes ikke rom for noe nytt. Og ber du usynlige krefter om hjelp i en slik situasjon, kan du være sikker på at alt er og blir svart.

Hva skjer? Ja, hva skjer - du er ute på verdens verste 'togreise' hvor alt bare raser avgårde, på og utenfor sporet spiller ingen rolle, du er rett og slett fanget på en vanvittig tur!

Hver celle, hvert molekyl, hvert atom i kroppen gjennomgår store forandringer. Du er som et lite frø som er prisgitt prosessen som spiller seg ut med deg i hovedrollen. Det er prosessen og forholdene rundt som har styringen og bestemmer utviklingen - også hvor fort det skal gå. Kjemiske endringer skjer der de skjer og skaper press som forplanter seg. Spiren som til slutt stiger opp er tander og sårbar og vil bare være i fred. Dette er nytt for det lille frøet, alt er ukjent - det får bære eller briste. Dette er på kroppens celle-nivå og slik er det.

For hvert individ er dette prosessen som fører fra gammel til ny Tid. Alt det som definerte deg i den gamle virkeligheten (illusjonen) frakoples og faller bort. Det er alle rollene dinne (datter, sønn, mor, far osv.) - dine drømmer og hvordan du manifesterte dette rundt deg. Mye er borte, føles gjerne som det er skjært bort. Nå på fallrepet er det også nødvendig å gi slipp på det du er aller mest glad i! Hva det er, vet du inderlig godt.

Menneskene definerer seg på mange vis, hva de bryr seg om og ikke bryr seg om. Nå er det tid for å tenke grundig igjennom dette. Er de gamle definisjonene riktige fortsatt? Var valget egentlig Ditt? Eller ble det bare slik fordi det allerede var bestemt hvordan det skulle være? Ett er sikkert - det gamle skal bort nå. Derfor er det Du nå som velger hvordan ditt liv skal defineres, men Du må gjøre det - ingen andre.

Ingen kommentarer: