fredag 8. juli 2011

Karen sier Farvel for denne gang!

Karen Bishop
http://lightworkers.org/channeling/135767/her-last-planetary-update-karen-bishop-772011Karen Bishop sender oss sin aller, aller siste melding - 07. 07. 2011!

Det har handlet, og vil fortsatt handle om, rensing i den evolusjonære prosessen. Det skjer på det personlige, fysiske, mentale og åndelige nivået - akkurat som med Jorda. Mønsteret manifesteres som en stor 'bråttsjø' som kommer mot oss når det gjelder høyere energier, og etterlater oss overveldet, hysterisk, spent, sårbar og til og med som om vi jakter på usynlige fluer. Det som ligger i grenseland slynges ut fra sin dvaletilstand og gir ytterligere press på energiene. Vi får lyst til å gråte, det er som om vi ikke har tilhørighet lenger - lurer på hvor i verden vi er havnet! Vi kan bli deprimert, føler oss ille til mote med så mye mørke rundt oss. Våre omgivelser stusser over oss, vi er ikke i stand til å respondere på rasjonelt vis lenger (føler oss forvirret og tafatt om vi prøver) og til og med drømmene blir rare da det er noen eller noe uforklarlig som dukker opp der også! Absolutt ikke en flik er som det pleier å være.

Etter en slik stressende periode er vi endelig over i en annen tilstand - om enn med uhyre små steg. Vi inntar altså sakte, men sikkert et nytt område - hvor livet sammen med omgivelsene passer oss mye bedre. Så etter at dette marerittet er over, føler vi oss virkelig som Ny. Vi tilslutter oss til det nye ganske fort og kjenner oss mer omgitt av kjærlighet og omsorg enn tidligere.

Nå må det gamle vike for den nye energien, enten fysisk eller i form av hjerte-energien som fyller opp tomrommet. Denne prosessen fortsetter en god stund, så sjøl om vi føler oss tom som en papp-figur, er det fordi integreringen av hjerte-energi pågår for fullt.

Når lyset (energien) kommer fra oven, forstørres alt som fortsatt henger igjen i oss. Det kan være våre ubalanser på de ulike områdene, eller sagt med andre ord - der vår hjerte-energi enda ikke har festet seg - vi over-reagerer og viser oss fra mindre flatterende sider. Er vi en dominerende person, blir vi mye mer dominerende. Liker vi å anklage og være diktatoriske, så kan den egenskapen nå uante høyder. Liker vi å snakke, kan vi ikke greie å holde kjeft om det som skjer rundt oss. Er vi en kommunikator, kan vi slå alle rekorder på løpende bånd. Og er vi av den sorten som liker å hjelpe andre, kan vi overdrive denne trangen så det blir 'drepende'. De høye energiene forstørrer så mye og jager oss i alle retninger, så det tilsammen kan sette i gang store forandringer på hele planeten - mens vi til slutt går tilbake til det enkle og det som virkelig teller for oss.

Når så alt er ryddet opp, da vil hjerte-energien være den dominerende i verden. Det vil være som en snøball av kjærlighet som ruller og ruller til hele planeten er gjennomsyret av kjærligheten. Inntil vi når det punktet, vær forberedt på mange slike runder med rensing.

Karen har gitt sine meldinger til leserne i mange år, og lovte å fortsette til hun nådde høydepunktet. Hun avsluttet likevel ikke før hun hadde skrevet ferdig den siste boka "Heart in the Night" , så altså - det ble litt lenger enn forventet (guidene var urokkelige, boka skulle gjøres ferdig før hun avsluttet her.) Nå er dette arbeidet fullført. (Det nye rommet og nye arbeidet er på Gama Books nettsiden.) Etter hvert vil flere finne ut at det er nye områder som venter. Våre gamle roller er ferdigspilte.

Karen ønsker alle; "... himmelen i hjertet, stjernelys i sjelen, og mirakler i livet under de mirakuløse tider ... fra hjerte til hjerte."

Les hele meldingen her:

http://lightworkers.org/channeling/135767/her-last-planetary-update-karen-bishop-772011

Ingen kommentarer: