torsdag 30. januar 2014

Iliuka !

Iliuka svarer på noen spørsmål om dette skiftet vi står foran.

Er det noe du vil si til meg?
Alt hva menneskebarn samler, vil fortapes. Alt hva menneskebarn tror de har fortapt, vil der vinnes tilbake. For der er gjenfinnelsens tid nu. Konu Ekatah. (220311)

Så det at den tegningen er borte skal jeg akseptere? 
Alt hva der nu er borte, er alt mer til stede. For der er så nu lik transformasjoner på sin Jord. For hvorledes menneskeheten har mistet sin rett til at råde over Jorden. Nu er der Den intergalaktiske enhet der råder for sin Jord. Således vil menneskebarn se meget for hva der mistes. Dog eksakt igjennom hva der mistes, så bliver der at gjenfinnes. Og der er primært at gjenfinne sitt sanne selv, lik der én gang var. Således vil der være óg naturlig for alle livsvesener at oppleve mistelser og fortapelser, lik der vil omskapes til hva den gjenfinner. Konu Ekatah. (250311)

Vil jeg være som menneske og ha beina på jorda i 2013? 
Det vil den. (200910)

Hvordan vil vi oppleve livet vårt etter transformasjonsskiftet? 
Så er der individuelt. Og ei skal den vite nu. Konu Ekatah. (290311)

Hvordan vil jeg personlig merke ting som skjer i tida vi er inne i?
Alt mindre den vet, alt bedre er det. For vi ser den er altfor analytisk. .. Der er klokt at den ser; alt hva der bringes til, lik fornemmelser, lik intuisjoner, så skal den følge sitt liv og sine stier med sitt hjerte, ei så meget med sine analytiske drevne tanker. Konu Ekatah. (250511)

Har du noen råd vedrørende den utrenskningen som nå skjer på Jordkloden? 
Vi ser der er vel. For alt hva der skapes nye stabiliteter, der er således for Moder Jord at føde sitt selv på ny, således er der naturligt. Der er så for alle galakser i hele Universum nu store forenderligheter nu for hva der tales de polaritetsbestemmede energier. Magneto-polariteter forendres, og hva der tales den intergalaktiske polaritet, forbindelser av meridianer. Lik der anvendes lik der er for langreiseportaler, så er der óg i forendringer. Alt bliver der nærmere nu, lik av hva der før var langt borte. For der lik tidsdimensjonen der forendrer de fysiske, grunnleggende lover er i forendringer. Så vil menneskebarnet forstå at fysikk er noget inkorrekt lik menneskebarnet har trodd til nå. Konu Ekatah. (310311 – II)


Ingen kommentarer: