mandag 20. januar 2014

Broen … Overgang til en Ny Virkelighet. Av Celia Fenn

http://www.starchildglobal.com/images/Jean%20luc%20solar%20unicorn.jpg

Bilde av Jean Luc Bozzoli: <http://www.eyewithin.com/> www.eyewithin.com

20. januar 2014: Viktigheten ved Jording. Det har vært en intens og nokså kaotisk begynnelse på året 2014! Den nylig overståtte fullmånen i Krepsen/Steinbukken og trykket fra kraftfulle soleksplosjoner har betydd at alle har følt energienes kraft. I tillegg til dette har vi det faktum at naturens nye energier kommer "online (blir aktive)", som Erkeengel Michael har snakket om, de mektige elementære jordenergiene som smir et nytt forhold mellom menneskeheten og miljøet. Det er i sannhet en tid med spennende og intens endring.

De fleste spørsmålene jeg får fra folk handler om hvordan vi skal håndtere og hamle opp med disse kraftfulle energiene. Svaret er alltid todelt … vær våken og oppmerksom og vit hva som foregår, og vær fullstendig jordet, som jeg antar egentlig er det samme!

Så la oss ta en rask titt på hvorfor energiene har føltes så intense. For det første ... Solen. Vi er i en periode som kalles "Solar Maximum" når solen hele tiden frigir mektige Soleksplosjoner mot Jorden. I Metafysiske betegnelser, er dette utsendelsen av Solar lyskoder eller informasjon som blir absorbert i Jorden og i kroppen og lyskroppen til alle levende vesener. Hvis lyskroppen er fullstendig aktivert til solarnivået, blir denne informasjonen absorbert i lyskroppen og overført inn i din fysiske kropp via hypofysen og meridian systemet. Når disse lyskodebølgene er spesielt sterke, så kan det forårsake uro og turbulens i ditt eget legemssystem. Det er fordi det galaktiske menneskelige systemet er beregnet til å JORDE disse energiene eller kjøre dem inn i Jordgitrene. Det galaktiske mennesket eller det Nye Mennesket er en bro mellom forskjellige nivåer og dimensjoner.

Dette fungerer bare godt når personen er jordet og kan tillate energien å strømme gjennom dem og inn i jorden hvor den blir absorbert og brukt av jorden. Når du ikke er godt jordet, så får du det som er kjent som "Oppstigningssymptomer". 
Den intense energien kan ikke bli jordet og den sirkulerer simpelthen i energisystemet ditt, aktiverer ethvert og alle mønstre som du kanskje rommer på det nivået. Det som er mest vanlig er at energien strømmer inn i det andre og tredje chakraet, nivåene til det emosjonelle og mentale, og du begynner å skape "gamle mønstre". Jeg hører mange mennesker som sier: "Jeg trodde at jeg hadde ryddet opp i dette, men det dukket opp igjen!". Vel – ja, du hadde fjernet det, men det ble reaktivert av den intense energien, ikke fordi det trengte å bli ryddet opp i igjen og igjen og igjen, men fordi denne energien er intenst kreativ og absolutt trenger å skape. Så hvis du ikke skaper noe nytt, så vil den simpelthen skape det gamle om og om igjen.

Så det er virkelig opp til oss å starte nye skapelser og begynne å jorde disse nye skapelsene. Energien er her for å støtte oss, men vi må gå inn i denne 'nye virkeligheten' og dette nye forholdet til naturen. Når du ser gamle mønstre som kommer opp, hvorfor ikke simpelthen si nei og gå videre, ikke gi dem energi, gå videre til noe nytt og jorde energien i en ny skapelse og ikke det samme gamle som før. Igjen!

Det er simpelthen slik at med vår historie med det 20. århundres psykologi, ser vi ut til å tro at vi trenger å helbredes, behandles og bearbeides for alltid. I den Nye Virkeligheten trenger vi faktisk å akseptere at hvis vi fokuserer på det 
nåværende øyeblikket … NÅET … så er ikke fortiden et problem. Vi trenger ikke å gjenskape den igjen og vi sier simpelthen nei hvis vi ser den komme. Vi har valg! Men vi må være våkne og oppmerksomme på hva vi skaper for å kunne ta disse valgene. 

På denne måten kan vi gå inn i den 
fulle kraften til det nye galaktiske menneskelige mønsteret og nyte den intense kreative kraften til solar lyskodene slik som de mottas på Jorden. Men vi må forsikre oss om at energien ikke blir "sittende fast" i fortidens emosjonelle og mentale mønstre, og at den får lov til å strømme inn i nye skapelser og nye virkeligheter.

Så, med all denne lykkelige "Soldansingen" som vi har danset, har vi også danset en 
månedans sammen med energiene. Fullmånen i Krepsen var spesielt mektig i denne tiden med høy solaktivitet fordi den var i Krepsen … en vannmåne. Vannmåner aktiverer strømmen av emosjoner og følelser, spesielt rundt hjemmet og familien. Så, i løpet av de siste dagene har du kanskje følt en intens energi rundt disse områdene. Det er kreativ energi og følelsesenergi. Du har kanskje følt deg gråtkvalt og klar til å gråte for hva som helst! Du kan ha følt intens ensomhet eller sinne eller hatt en hel masse følelser av forskjellig slag. Ja … feire at du gjenoppretter forbindelsen med følelsene dine. 

I den gamle virkeligheten ble vi så fordypet i og oppslukt av "mental" popkultur på TV og i media at vi ofte var ute av stand til å skjelne hva vi virkelig følte og hva vi ble tilskyndet til å føle ved hjelp av hjernevasking (mind control: tankekontroll; adferdskontroll) gjennom media. Nå, etter hvert som vi våkner opp, begynner vi å eie våre egne følelser, og disse kan være svært intense til tider. De er ment å være intense. De er bare de numne kontrollerte "følelsene" som ikke har noen intensitet. Vi lærer å fungere bra med intensitet og ikke tillate det å bli dysfunksjonelt eller aggressivt. Feire heller kraften som strømmer gjennom disse følelsene!

I den Nye Virkeligheten trenger vi å være Sterke og Jordet. Vi er Mestere av lys og solar krigere. Vi må ta valg hele tiden og vi skaper hvert eneste øyeblikk! Den nye elemental energien til "Skogens Ånd" søker å arbeide sammen med oss, og å skape og manifestere på jordnivået, og å bringe nye skapelser inn til form som vil bære avtrykket av guddommelig kreativ intelligens og de Nye lyskodene. 

Det er en spennende, kraftfull og utfordrende tid på planeten Jorden etter hvert som vi går inn i det nye og vet at vi skaper det nye med hvert eneste valg vi tar!

Ingen kommentarer: