lørdag 13. november 2010

Stol på kraften i øyeblikket

Vi tilhører både Jorda og Himmelen, vi speiler hverandre - mikro - makro. Vi er som to redskaper - et møkkagreip og en juvel. Begge deler er stadig under fortløpende foredling - vi dyrkes og raffineres. Begge er like nødvendig og begge bærer nøkkelen til utviklingen. Fasen vi er inne i nå er å integrere ånden i den fysiske kroppen så vi kan få tilbake noe som er mistet, noe viktig. Likevel - vi blir oppfordret av Gaia til ikke å avvise det menneskelige aspektet, spesielt ikke nå.

Hver dag er merket og har sin egen hensikt. Hvert øyeblikk er et kreativt uttrykk og leder 'sømløst' til det neste, sjøl om det virker usammenhengende og ut av retning. Stol på nåden som er i hver bevegelse, og spesielt i universet, se hvordan orden kan skapes i kaos. Gaia sier vi kan akselerere prosessen, ikke ved å hoppe over de 'groveste' øyeblikkene, men ved å gi spesiell oppmerksomhet til dem.

Så kommer Gaia inn på noe som vi alle kanskje har merket mange ganger. Våre tanker forsterker ordene vi uttaler via frekvensen som animerer dem. En fredelig tanke bærer en forsterket vibrasjon som sprer seg vidt og bredt og hurtigere enn andre. En kaotisk eller 'høy' tanke bærer en annen frekvens, en som går i stykker raskt, den roper; "her er jeg, se på meg!" Den når ikke så langt fordi retningen ikke er sikker og direkte, den svinger og bukter seg, og forsvinner fort.

Vi kan være lærer for tankene våre, sier Gaia, og på den måten lede dem. Det er dager hvor vi er mer 'bevisst' enn andre dager, og det kan dreie seg om noen timer mer enn andre timer. I løpet av de øyeblikkene av klarhet kan vi gjøre en innsats med å guide tankene i ro og mak og på en dynamisk måte (jeg har de 'øyeblikkene' om morgenen rett etter at jeg har våknet!) Gi tankene en hensikt og en retning og de kommer av seg sjøl, før de flash' av bevisstheten. En hensikt kan være så enkel som å avgjøre, at din nåværende kurs er riktig og gir deg ro. Du kan også oppdage noe annet eller noe helt nytt. Forbli i øyeblikket, men la tanke sveve langt utover og inn i fortid og framtid. Etter dette vil du føle deg mer i stand til å foreta forandringer som du kanskje har tumlet med en stund. Du kan aktivisere de nye egenskapene ved å anvende dem, da blir det enklere for deg å få tilgang til dem. Det kan være nyttig å tenke på dem som en bryter som er slått på, det er ikke mer å gjøre.

I mellomtida vil verden rundt deg fortsatt føle det som om den spinner raskere enn none gang. Ha ikke hastverk med å strekke deg etter øyeblikk eller handlinger som tilhører andre, eller dvele rundt det som er 'ute' av verden. Som hovedregel, vær tålmodig med deg sjøl og med andre, en vanskelighet for de fleste. Vent litt lenger og stol på kraften i øyeblikket.

Fritt etter Pepper Lewis som kanaliserer Gaia.

Ingen kommentarer: