mandag 29. november 2010

Hva vil du se - kaos eller orden?

Crimson Circle


For to år siden skrev Tobias et brev til oppvåknende mennesker - til oss. Dette var rett før han sjøl skulle ta turen tilbake til Jorda for å bli en av oss rent fysisk. Brevet er lagret på min blogg - august 2008.

Forandringer i politikk er en del av prosessen, skrev Tobias, og hva ser vi idag? WikiLeaks - representanten for grasrota og oss - er den delen av lysets kraft som gjør endringer i det fysiske, politiske bildet. Bevissthetsendringen kommer etter hvert. Dette er evolusjonens gang, sier Tobias. Tilsynelatende virker det noe kaotisk, men vi ser orden.

Her er utvalgte avsnitt fra brevet Tobias skrev til oss, før han gikk helt og fullt inn i den fysiske kroppen han lever i nå.

Tobias: "Du vet at du går gjennom en oppvåkningsprosess når all den gamle troen ikke lenger ser ut til å være sann, og det som har vært så nært og kjært for deg virker som minner fra fortiden, fortidens måter. Du vet at du går gjennom en oppvåkningsprosess når det som pleide å være drømmene og målene, begjæret til det menneskelige selvet faktisk ikke betyr noe lenger, men du vet ikke hva som betyr noe lenger.

Så i dag, i dette øyeblikk, i oppvåkningen av ditt sanne selv, er det tid for å si adjø til det gamle menneskelige selvet ditt. Du har prøvd å holde fast ved det og reparere det og blåse nytt liv i det, og nå er det tid for å si adjø til den menneskelige identiteten, til den begrensede troen, til de gamle karmiske veiene, til den gamle progresjonen av liv som holdt deg på karusellen. Det er tid for å si adjø til dette.

Gaias ånd trekker seg sakte, sakte tilbake, slik at du og alle andre mennesker kan ta ansvar for vannet dere drikker, landet dere går på, himmelen dere ser med øynene deres, alt planteliv og dyreliv. For en velsignet og vakker opplevelse det er å takke Gaia for alt det hun har gjort, å si adjø til henne og selv akseptere ansvaret for denne planeten.

Forandringer i regjeringer, forandringer i politikk er alt del av prosessen. Det er lett å gå inn i frykt og bekymre seg over hva som kommer til å skje med verden akkurat nå, men denne gruppen av engler, og denne gruppen av mennesker, vet at det bare er en evolusjon. De vet at forandringen kan virke kaotisk, men den naturlige loven om evolusjon og ekspansjon er i funksjon akkurat nå, og du tar del i det.

Oppvåkningsprosessen din vil fortsette å folde seg ut, og når den gjør det, vil du se skjønnheten i den. Du vil se hvordan du, som et guddommelig vesen, faktisk har planlagt det for deg selv. Du vil se at frykten forsvinner. Illusjonen om dualitet forsvinner, og blir erstattet av viten om enheten."

Ingen kommentarer: