tirsdag 2. november 2010

Oppstigningssymptomer

Se mer her: Ronna Herman & Archangel Michael Welcome You To Star Quest! http://www.ronnastar.com/


En person som er sentrert i hjerte og sinn, kan formidle kosmiske sannheter og inspirerte tanker til millioner av mennesker, sier Ronna Herman. Her er en oppsummering av noen av de symptomene på oppstigning som mange opplever i denne tiden.

Du trekker deg fra sosiale aktiviteter og begivenheter som du har likt godt tidligere. Høye lyder, folkemengder og støyende aktiviteter forstyrrer deg. Du lengter etter alenehet og roen i naturen. Etter som dine vibrasjonsfrekvenser heves og blir mer harmoniske, vil du trekke deg fra samvær med mennesker og steder med disharmoniske frekvenser. Og du har stadig mindre til felles med enkelte venner og slektninger, spesielt de som er negative og fordømmende.

Du kan kjenne deg full av energi noen ganger, så du knapt kan være i ro. Andre ganger kan du føle deg så tynget ned, at du nesten synker ned i bakken og du kan oppleve ekstrem trøtthet. Din fysiske form gjennomgår en intens metamorfose på eterisk- og cellenivå, og noen av symptomene fra denne transformasjonen er ikke så enkle å takle - særlig da for dem som har en eldre kropp eller er i noe svekket fysisk form.

Når kundalinienergien stiger opp ryggsøylen, kan du oppleve tider med intens indre varme, mens det i det ytre kan føles kaldt og klamt. Det er grunnen til at det alltid er best å frigi kundalinienergien i rotchakra gradvis. Jo fortere, jo bedre, er ikke nødvendigvis det beste i denne prosessen. For de som tilhører 'første-bølgen' og har tatt på seg å integrere stadig høyere frekvenser av lys til fordeling blant resten av jordboerne, er det en formidabel og pågående prosess. Det blir mange følelsesmessige opp- og nedturer. De dypeste og mest disharmoniske frekvenser på dypt cellenivå skal opp og forvandles til lys, derfor er det viktig å være tålmodige.

Matvaner endres drastisk og uansett hva du velger å spise, så er det best å følge den indre veiledningen. Intelligensen i kroppens indre organer er på topp, og har du fokus innover vet du hva som er riktig kosthold. Nøkkelen er moderasjon. Det er ingen klar diagnose for de mange merkelige plagene som dukker opp. Når lysfrekvensene flyter inn, møter de ofte på motstand ved kritiske knutepunkter i den fysiske kroppen, dette kan gi ubehag. Mest utsatt kan området rundt ryggsøylen være, spesielt øverste del av ryggen, mellom skulderbladene.

Tanker og hukommelse fra hjernens lavere nivåer kan lett falle ut, når de mer opplyste nivåer inntas. Koplingen mellom sinn og hjerte er en integrert del av oppstigningsprosessen. Den fysiske kroppen sliter med å holde tritt med de stadig økende frekvensene som integreres hvert øyeblikk. Symptomer som forkjølelse, influensa, problemer i tarmsystemet osv. er også noe du må se som helt normalt. Når du trenger dypere inn i prosessen med transformering av gammel energi, så er det ikke til å unngå at det noen ganger føles ubehagelig. Men dette er en gyllen mulighet til å innta en verden av kjærlighet, glede og overflod, noe som ikke lar seg gjøre uten at den fysiske kroppen er levende og renset.

Så langt Ronna Herman. For egen del vil jeg legge til; pustevansker - føler det som om hele mageregionen står i brann og flammer oppover og sprer seg til brystregionen - alt er i lys lue. Hele partiet opp til halsen brenner. Det er en puls-synkronisering på gang som kan gi seg til kjenne på ulikt vis for den enkelte. Sånn er det å bli et galaktisk vesen. Kundalinien skal aktiviseres!

Ingen kommentarer: