tirsdag 9. november 2010

Tenk innover i kroppen - ikke utover i universet!

Tall og tallkombinasjoner - 11:11 - 12:12 - og liknende symboler, er snarveier, bruk dem.

Tall er symboler som holder energier - energier som er plantet inn i tallkombinasjoner gjennom årtusener. Energien formidles gjennom symboler, og den kunsten skal vi ta opp i oss igjen (farger, følelser, smak, musikk o.a., assosieres ofte med tall, ukedager osv.) Tallene ble tatt i bruk for å symbolisere energien 'hvor mange'.

Bruk 11:11 som et dørhåndtak! Se for deg at det står 11:11 på døra inn til deg sjøl, der du skal åpne opp for noe eller du skal slippe noe ut. La 11.11 være porten du går gjennom når det er noe nytt du skal få tilgang til, eller gi avkall på. Skal du gi slipp på noe, så se for deg at du puster det ut gjennom 11:11. La 11:11 være trylleformelen for alt, det er det den er. Ser du 11:11 på netthinna, så vet du at 'guiden' er der. Åpne opp for 11:11 og bruk denne nøkkelen flittig. At du har intensjonen (hjerte-tanken) om å se 11:11, er alt det du trenger - og symbolet er der. Pust 11:11 inn hvor du enn er, og på utpusten slipper du gamle mønstre. Vær kreativ. Gå på jakt etter gamle mønstre - alt det du tror du må gjøre, ha, eller trenger på en eller annen måte, er gamle mønstre som holder deg fast i egoets og de gamle dagers favntak. Gjør deg fri fra dette! Pust det ut gjennom 11:11-porten.

Når det gamle er kommet utenfor denne porten, blir det forvandlet til lys. Det er så enkelt å forvandle seg sjøl fra gammel tankegang til ny. Fra gammel til ny form. Fra gamle mønster til nye, lette mønstre (noen lette mønstre trenger vi enda en stund, men så står vi på egne bein.) God tur!

Ingen kommentarer: