tirsdag 16. november 2010

Behandle kroppen som en baby

Kroppen - eller det den skjuler av materie og ånd i samspill - er så uskyldig som en baby. Denne vissheten fikk jeg i dag i oppvåkningen. Iliuka har i ulike sammenhenger snakket om høyere bevissthet og det som følger med, men jeg har kjent at den store forståelsen ikke har vært inne. Her kommer kroppen inn i bildet, den hører også med når noe skal forstås. Det tenker ikke sinnet over. Det sinnet forstår, forstår nødvendigvis ikke kroppen på samme tid - den har andre forutsetninger for læring. Den utvikler seg i sitt eget tempo, akkurat som en baby. Og akkurat som babyen, forstår også kroppen stadig mer av det sinnet tumler med, etter noen dager, uker eller måneder og år. Den har andre krav enn sinnet. Kroppen er en ivrig elev og gir ikke opp, men den er avhengig av pleie som en baby. Pleie betyr ikke i dette tilfellet kun fysisk pleie, det er snakk om hvilken psykisk næring vi gir den - er det 'rått kjøtt' eller 'babymat'? Dette er et spørsmål om ansvarlighet fra sinnets og kroppens eier. Hvordan forvaltes ressursene i kroppen? Og hvordan reageres det etterpå når forventningene ikke innfris på sinnets alle, mer eller mindre, tåpelige påfunn?

Vi har heldigvis sluttet å spise våre barn fysisk, men fortsatt spiser vi denne 'babyen', kroppen, Psykisk! Det er det som er mitt poeng i dag - behandle kroppen som du behandler en baby! Akkurat nå er kroppen i babymodus. Den er i en avlæringsfase (tuseners år med innlæring skal bort), samtidig som den er i en ny opplæringsfase og stuper så rett inn i en NY utviklingsfase! Den fortjener så inderlig vel i denne overgangsfasen, at det blir en avslutning på tyranniseringen og bråkjekkheten fra et sinn i fullstendig ubalanse. Tidligere representerte ikke dette samme problem - kroppen forsvarte seg med såkalte sykdommer, og resten stakk av, mens kroppen ble gravd ned. Vi skal lære å holde på kroppen nå - ikke la noe stikke av - men alt skal foregå i frivillighet og ikke under tvang og tyrannisering.

Iliuka sier at vi igjen skal "kommunisere vårt selv med kundalini-vibrasjoner," og da vil vår lille 'baby' kropp kose seg og utvikle seg i fotonfart.

Iliuka: "Der er at sentrere ditt selv i tiden den mediterer for så at nóget gjenkjenne hva der var av informasjoner den kjennede før i tidligere inkarnasjoner hvorledes den kommuniserede sitt selv med kundalini-vibrasjoner."

Ingen kommentarer: