lørdag 20. november 2010

Planeten Nibiru alias Telda og Anunnakiene

Hvilken planet er Telda? Det er planeten til Anunnakiene, også kalt Nibiru, denne planeten er i nærheten av Jorda hvert 6838 år. Anunnakiene var årsaken til at vår oppvåkning tok så lang tid (sett med 3d-øyne.) Anunnakiene var fullstendig underutviklet, og jordboerne som dengang var opplyste og kjærlighetsfylte, påtok seg å vente på Anunnakienes utvikling. En dyrekjøpt lære- og utviklingsperiode.

Dette sier Iliuka om Telda: Lik der er for visitasjoner. Lik der tales sekstuseneråttehundrederogtrettiåtte (6838) år. Således er der påvirkeligt for hva der nu tilføres menneskebarn, lik der således bliver visitasjoner av ’extraterrestrials’ der lever på den Telda.
Er den langt unna jorda? Iliuka: Ei er det, ei er det.
Den er i en annen dimensjon? Iliuka: Så er det.
Fins Jorda i en parallell verden? Iliuka: Korrekt.
Hva er forskjellen på den verdenen her og den parallelle? Iliuka: Hva der tales Telda er den parallelle tilstand.
Så den er opphøyet i forhold til Jorda per dags dato? Iliuka: Korrekt.
Vil vi kunne se den etter 2011? Iliuka: Ei…der er alt senere. For hvorledes der transformeres til alt synligheter av hva der før var skjult, således er der óg alt flere hva der tales ”spacecrafts” der bliver til syne for menneskebarns øyner.
Det med planeten Nibiru, som også er kalt Telda; - i Kenya-språk betyr Telda sist eller finale, betyr det at denne turen er Nibirus siste? Iliuka: Så er der korrekt.

Ingen kommentarer: