torsdag 18. november 2010

Vær årvåken - Vær tillitsfull - Vær hjertefølt - Vær i øyeblikket

Adamus har forlengst sagt at vi må gi slipp på begreper som bare ødelegger for oss - noen eksempler på slike ødeleggende begreper er; håp, ønsker, forventninger, osv. Mange har sikkert hørt det samme som jeg; Se for deg det du vil ha, og slipp tanken på det. Det er effektivt - det blir oppfattet av vårt høyere Selv og effektuert. Det er et aspekt som er interessant her ; INTENSJON - som handler om det reelle - hva du tenker du vil ha.

NB: "Slipp tanken på det." Det er kanskje det som ikke blir gjort, når vi ikke får det vi ser for oss at vi skal ha.

Kanskje ligger det noen forventninger innerst inne? Kanskje får de 'forventningene', 'ønskene', 'håpene' leve sitt eget liv? Og når det er noe vi gjerne vil ha, så kommer de fram og ødelegger for intensjonen som allerede har satt sitt bilde med bestillingen. Forventningene flagrer rundt som spøkelser og lager uorden og maser om utfallet, fordi forventninger er tankeformer og handler om sluttresultatet - hvordan det ser ut, hvordan det skal bli å få det, osv. Kort sagt - bilder av utfallet av bestillingen til intensjonen.

La ikke de falske begrepene løpe rundt i systemet og lage trøbbel neste gang du skal anskaffe noe nytt. Begreper som de jeg har nevnt her, er fra ego-verdenen og dén verdenen skal strippes - avdramatiseres. Den skal rett og slett nedlegges. Ikke la falske begreper som håp og ønsker om utfall - forhindre dette!

For å unngå at du ødelegger for deg sjøl, må du virkelig "gi slipp". Du må forsikre deg om at det ikke er noen forførere i huset. Noen som løper rundt med fristende plakater som viser deg fantastiske innblikk i hvor bra alt skal bli når det nye er på plass - enten det er et møbel eller det er selveste 'Mannen' i ditt liv, som er bestilt. Falskneriet fra egoet i 3d settes igang med det samme, hvis vi ikke er årvåkne og hjertefølte.

Poenget er, at alle bildene, alle flashene, alle de falske forestillingene og fantastiske innblikkene, alt dette skygger for det ENE - det første bildet vi laget av det vi skulle ha. Det første bildet forsvinner i mylderet av forventningsbilder, håp-bilder og ønske-bilder. Til slutt dukker verken møbelet eller mannen opp!

Og hva med den som er lurt? Den som velger å la seg lure av egoet på denne måten, velger også å la seg sjøl miste troen på at tanken er en unik skaper. Den lurte mister tilliten og troen på sin egen skaperkraft og sin egen unike evne til å være designer, arkitekt, regissør osv. i sitt eget liv.

Derfor er det så viktig å GI SLIPP på det vi skal gi slipp på - og holde på det vi virkelig skal holde på. Å ha klare hjertefølte, intensjoner og hensikter, være fri, optimistisk og uten grenser - gå videre på den valgte stien å spre lyset som en ekte lyskriger. Være et fyrtårn av reell, hjertefølt intensjon.

Ingen kommentarer: