fredag 12. november 2010

Hold visjonen om overflod og lykke

SaLuSa fra Sirius, ber oss samles i drømmen om en bedre verden. Det kan være at vi da opplever et kvantesprang som tar oss rett inn i en høyere bevissthet. Det er store ubalanser på alle felter nå. Det er klart SaLuSa har et poeng når han ber oss samles i visjonen om; "En virkelighet som oppfyller alle våre behov - vi er omgitt av lykke og fred." La oss samles i denne visjonen i en ektefølt hensikt.

Den beste tilnærmingen er å fokusere framover og holde på følelsen om at det er slik. Det endrer visjonen videre, og vi hever oss over 3d-planet. Når vi begynner å oppleve de positive endringene, vil de heve bevisstheten ytterligere. Slik kan vi komme oss igjennom den siste perioden av denne syklusen, som bare hardner til nå mot slutten. Greier vi å holde visjonen, vil det også være en hjelp for andre som strever i denne tida.

Været er også inne i strukturendringer, Jorda og Sola justeres til den nye energien. Resultatet vil bli et mer balansert klima uten det ekstreme været Jorda opplever nå. Det vil påvirke alle livsformer. Resultatet av all denne uroligheten er å opphøye Jorda og hennes livsformer, hvor alt av lavere vibrasjoner vil forsvinne.

Les mer her: http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm

Ingen kommentarer: