onsdag 24. november 2010

Utsikter på slutten av året 2010

November-portalen bringer både fred og kaos, sier Jennifer Hoffman og erkeengelen Uriel. Siden starten på portalen er så nær 3d, vil utfordringene for noen merkes på flere områder av livet. Desember-portalen utgjør sluttstreken for året. Det kan få fram et spekter av følelser fra lettelse til angst til uinteresse. Hele året 2010 har vært et frakoplingsår hva angår 3d energier. De nye energiene for 2011 vil være 5d og 7d energier.

Partnerskap har vært i bevegelse gjennom året, både romantiske og andre. Dette vil medføre en del utfordringer i det kommende året også.

Walk-In energi vil tilflyte Jorda både i 2011 og 2012, det skjer etter at juni portalen åpnet. Nye energier fra andre tidslinjer, universer, paradigmer og dimensjoner kommer inn i 3d, og vil erstatte energiene til visse mennesker som ikke oppfyller kontraktene sine - eller hvis sjeler ikke lenger kan samarbeide med sitt fysiske nærvær o.a. Slike sjeler blir erstattet av annen energi som kan bære høyere oppstignings-energier. Det kan bli en fullstendig endring i personlighet i noen tilfeller.

Året med mirakler - etter hvert som 3d mister kraften, erstattes den med dimensjoner som resonnerer med høyere vibrasjoner. I denne tida er det et variert spekter av dimensjoner på Jorda, som kommer inn med sine energier. Dette vil skape mirkaler om du ber om det.

Se og hør mer her; http://www.urielheals.com/

Ingen kommentarer: