fredag 5. november 2010

2012 Mayakalenderen og Bevissthetens Utvikling

Les mer om temaet her; http://www.calleman.com/

I de siste åra har det vært økende interesse for Mayakalenderen, og spesielt for den fasen vi er inne i nå - avslutningen. Det er ingen avslutning på livet, det er en avslutning på en enormt lang epoke, hvor tida har spilt en viktig rolle. Mayakalenderen dreier seg om bevissthetens utvikling i denne tida - fra fortid til nåtid. Det er det jordiske menneskets veg mot en opplyst bevissthet.

For de fleste er det nok et spørsmål om hva som skjer i det ytre miljøet, men like viktig er det å rette fokus innover. Det er der 'inne' det blir omveltninger først, og så følger det ytre etter. Mange har allerede følt at noe skjer med dem, men de vet ikke hva det er. Mange kjenner ubehag med mye av det som tidligere ble opplevd som behag og velvære. Kroppen er gjenstand for en viss ombygging nå over noen år, og det gjøres samtidig som vi fortsetter å bo i den. Vi skal nå koples om fra å oppleve atskilthet til å oppleve helhet. Energetisk er alt forbundet og det skal vi nå erfare.

Mayakalenderen er menneskenes mest verdifulle redskap for å kartlegge framtida og å forstå intelligensen bak bevissthetens utvikling. Det er verdt å ta et dypdykk i dette materialet for å forstå hva bevissthet er, hvordan den virker og hvilke muligheter som finnes der. God jakt!

Og hva sier Iliuka om Mayakalenderen:

Mayakalenderen - er den realistisk?

Iliuka: Så kan der tales. Dog se nu hva der er i den maya-kulturs historier. Ei finnes der nogen ende. Der finnes lik en omskiftelse for hva der er av ulike sykluser. Moder Jord vil fødes på ny nu, og således vandre inn i en annen galaktisk tidsepoke – den femte dimensjons vibrasjon. Så vil Moder Jord ei nogen tid tilbakekomme til de tilstander der var. Så var der óg under tiden Egyptens forendringer var optimalt. Konu Ekatah.

Ingen kommentarer: