mandag 15. november 2010

Uuii Ha Shem

Lucis er erkeengel. Han er høy, atletisk, kobberbrun og ung - kledd i en hvit toga med gullsmykket panne. Han har blondt, kort hår og en aura av rosa og gull, med en brennede fakkel i hånden - hans symbol og innvielse. For å påkalle hans oppmerksomhet, må det brennes gyllent lys og eterisk olje av kanel eller ingefær og uttale ordene; Uuii Ha Shem (You oo eye ha shem.)

Lucis er engel av lys, opplysning og belysning. Han ble ofte kalt på for å skinne sitt lys inn i forståelsens mørke kroker på Atlantis. Men atlanterne ble etter hvert både arrogante og uten tanke for sitt eget beste. Når de ikke lenger kalte på hans makt, kom også undergangen for folk og land. Lucis eier kraften som opplyser og belyser sinn og hjerte, og han har returnert for nå trenger menneskeheten hans kraft mer enn noen gang. Dette er dog ikke hele årsaken til at han kommer tilbake, men nå først er vibrasjonen på Jorda høy nok til at det lar seg gjøre.

Lucis kan påkalles om forvirringen blir ekstrem og du inderlig ønsker høyere vibrasjoner. Husk at lys er nøkkelen til å finne fram til deg sjøl og det guddommelige, og det er kun ved dette lyset du finner vegen i mørket. Lucis påkalles med denne bønnen: “Bright light, burning brand, shining flame, illuminating torch, I call upon your power. Cast your beam of brilliance into this gloom, that I might see and know the face of truth. Illuminate this shadow that I might know with all clarity the way that I am to go, the truth that I need, the will of the Divine. Lucis I call your name, Lucis I call your flame, Lucis brightly burn in me.”

Les mer; http://www.thereikiofatlantis.co.uk/lucis.html

Ingen kommentarer: