søndag 14. november 2010

Nå er det tid for Magi igjen!

Adamus snakker om Magi:

En gang, for lenge siden på Jorda, fantes dette som kalles magi. Vel, noen av dere kommer til å spørre senere, vel, hvorfor kalte jeg det ikke fantasi? Vel, fantasi har en dårlig assosiasjon. Så jeg vil kalle det magi. Men for lenge siden på Jorda, som også i de andre rikene, fantes det noe som kaltes magi.

Magi var et kreativt uttrykk og kreativ utveksling med de andre rikene. For lenge siden, på Jorda, var dere i stand til å faktisk oppleve – føle, berører, se – ting som vind alver. Vind alver. De fløt i lufta. De flyter i lufta, de kommer til dere, og sinnet sier; ”Å, det var bare en bris.” Nei, det kan ha vært en vind alv.

Det finnes skyengler, og øyene deres ser dem av og til, men så hopper sinnet inn og sier; ”Vel, nei, det er bare luftbevegelser og mønstre i skyene som blir påvirket av temperatur og fuktighet, og vanndråpene blir formet.” Ok. Ok. Det er en interessant måte å leve på, men det finnes faktisk skyengler.

Det har faktisk vært en enhjørning i hjørnet under hele møtet. Og noen av dere har faktisk følt noe merkelig, men sinnet stenger ned – ”Å, det er sprøyt. Kan ikke begynne å tenke slik, de kommer til å tro at vi er sprø.” Nei, de tror allerede at dere er sprø, så det er greit. Opplev enhjørningen.

Det finnes gnomer. Det finnes feer og alver. Det finnes vannelementer – små, strålende, vakre, magiske vesener som er i selve vannet. Merlin finnes. Merlin er en veldig, veldig virkelig, en veldig stor del av virkeligheten akkurat nå. Men menneskene har stengt av magien i livene sine, for det gir ingen mening. Det gir ingen mening. Det er ikke det mønsteret dere burde være i.

Så dette ble skviset ut for lenge siden. Stengt ned slik at alt kunne være i sin fineste orden, og vi ikke hadde sprø mennesker som så små energier som løp rundt, som så små, usynlige magiske energier. De er en viktig del av Jorda. De har arbeidet med Gaia helt siden Jordas begynnelse for å opprettholde livet på denne planeten. De er der fremdeles. De forandrer seg også akkurat nå. Mange av elementene, de magiske vesenene som har vært her – noen av dem drar nå. Nye kommer inn. De tar ikke nødvendigvis på seg de fysiske kvalitetene som er i alver og feer.

De er virkelige, mine venner. De er virkelige. Det er ikke bare eventyr for små barn. De er veldig, veldig viktige. Og dessverre, med tapet av kreativitet, tapet av fantasi på Jorda, så har de også trått til side. De ble glemt.

Så hva skjer når de blir ignorert, eller menneskene vender ryggen til dem? De er i medfølelse, så de snur ryggen til og drar, for de er ikke ønsket. Men de venter. De venter til tiden er riktig, og det er den nå.

Det er tid for at magien kommer tilbake til denne Jorda. Magi gjør flere ting. Den åpner korridorene mellom dimensjonene. Dette er dimensjonale vesener, generelt ikke-fysiske, magiske vesener. Nå kommer de for å jobbe med de menneskene på Jorda som er her bare for gledens skyld – bare for glede – som skaper den Nye Jorda, for det kan dere. De kommer til å være i lufta, i Jorda, i vannet, overalt rundt dere. De kommer til dere i drømmetilstanden – hvis dere tillater dem. De kommer til dere i fantasien – hvis dere bruker den. De er ikke her for å gi dere svar, de er her for å leke. De er her for å hjelpe dere med å bevege dere inn i dimensjoner dere aldri før har vært i, for å hjelpe til med å ekspandere dere ut av sinnet.

De er her for å hjelpe til med å balansere de nye energiene, for å holde de nye energiene flytende, holde dem klare. Og de er her. De er i rommet nå. De har dukket opp i livene deres. I et lite glimt på siden, i en liten tone dere hører, men i det øyeblikket dere fokuserer på det, virker det som om de forsvinner, en liten følelse om natta når dere sover, som om noe kom forbi og strøk seg mot dere.

Igjen, vi er i tiden for at magien kommer tilbake. Vi har tidligere jobbet med dette, så det er egentlig ikke noe å lære akkurat nå. Det handler bare om å tillate det å komme tilbake. Ja, det er noen nye som kommer inn, og som dere ikke har opplevd tidligere, men dere kommer til å forholde dere til dem, for elementene, de magiske vesenene, er simpelthen manifestasjoner på de tidligere tilførslene deres.

La meg si det slik: Da englevesenene kom ned for å befrukte Jorda med livsenergi, så tilførte de denne energien inn i Jorda. Da dere kom inn og tok på dere fysiske kropper, så var en av de første tingene dere gjorde å tilføre, eller puste liv inn i tingene rundt dere.

Og forresten, en av de øvelsene vi fikk dere til å gjøre på de gamle Mysterie skolene, var at vi laget keramiske statuer, eller keramiske figurer, og vi satt der i årevis, pustet og tilførte til statuen kom til liv – begynte å gå, snakke, bevege seg rundt. Og da forsto dere tilførselen. Dere behøver ikke å sitte slik i årevis lenger. Dere behøver bare å gjøre det. Det er den Nye energien. Det tar ikke like lang tid.

Med det sagt, disse magiske vesenene er manifestasjoner av tilførslene deres, av det å puste liv inn i vannet, inn i lufta, inn i bakken, inn i disse dyrene, inn i de usynlige rikene. De er deres. De har vært avstengt lenge, og nå er de klare til å komme tilbake. Vel, la meg si; dere er klare til at de kan komme tilbake.

Dette vil hjelpe for mange, mange ting. Det vil åpne fantasien deres. Hvis dere tillater det, bare gi dere gleden av å leke med dem. Å, det kommer til å virke litt merkelig til å begynne med, for dere er blitt fortalt at; ”Nå er du fire år. Du kan ikke ha disse fantasivennene lenger.” Jeg skal si dere at noen av de største vesenene i vår tid – de ville ikke nødvendigvis fortelle om det – men Thomas Edison, en stor oppfinner, noen av dere har visse følelser for ham, men Edison lekte med elementene. Han tillot seg den luksusen. Han tillot seg selv å – hva skal en kalle det – dette tidsfordrivet. Han likte det. Han fortalte ingen om det, for han visste at da ville de tro at han var sprø. Men det var også slik han fikk noen av de beste ideene sine. Ikke fordi de ga dem til ham, men fordi han kom i en kreativ modus slik at han fikk svarene.

Det ble brukt av Einstein, av noen av de store tenkerne, musikerne, Mozart. De tillot seg å leke med livets magi. De kunne selvfølgelig ikke snakke om det. De kunne ikke si det, men de visste at dette var et viktig element i livsgleden deres, i arbeidet deres. Vel, noen av dem sa; ”Du vet, jeg er intelligent, men jeg må være sprø siden jeg gjør dette.” Så de var redde for at de skulle miste forstanden. Det gjorde de faktisk, men det var bra.

Så, kjære Shaumbra, jeg vil be John om å spille den siste sagen fra Anders, den som ble spilt da vi begynte denne sesjonen. Jeg vil be dere om å virkelig puste den inn og tillate dere – bli sprø. Det er mange vesener i dette rommet akkurat nå, fra alltid-tilstedeværende enhjørninger, til små alver og luftfeer og alt annet, igjen, noen som ikke en gang har noen fysisk form. Bare tillat dere å oppleve dem.

Hvordan gjør en dette? Vel, ikke her opp (i hodet). En gjør det bare ved å åpne opp, puste og leke. La oss være litt lekne en stund.

Ingen kommentarer: