torsdag 11. november 2010

Vi går for Fred og Kjærlighet

Mikael snakker om de nye energiene som flommer inn over planeten - og merk - dette lyset inneholder de nye formene som skal manifesteres på Jorda nå. Fra 10.10.10. åpningen, forankret vi som lysfamilie de nye energine, og sikret at det nye lysnettet som forbinder hav og land i en planetarisk enhet, kunne komme på plass. Det neste blir å gi form og fysisk skikkelse til det.

Det nye lyset som er lagt rundt Jorda i et nettverk nå, har mange egenskaper som Jorda og vi, skal ta til oss. Jeg nevner fred, nåde (godhet) og medfølelse som de viktigste, dette brer seg utover i vakre, hellige geometriske former som gir en høy bevissthet til 'Livets blomst' nettverk som gir form til planeten og også manifestasjoner av menneskelige sosiale strukturer og interaksjoner.

Medfølelses-energien er den fulle tillit og aksept av den altomfattende viljen og troen på at mirakler skjer, fulgt av medfølelse. Det gjelder å leve i øyeblikket og være villig til å akseptere viljen som den manifesteres i livet i strømmen av skapelse og synkronitet. Du trenger ny energi og ferdigheter når det skal omstruktureres inne og ute. Er du ivrig etter å støtte prosessen din, så lytt når kroppen ønsker å kvitte seg med gamle mønster eller du intuitivt får en tanke om å endre på det vante.

11.11, portalen setter i gang prosessen for fullt - med å integrere de nye energiene. Du vil etter hvert forstå deg sjøl bedre og vet hva og hvor du vil, og du kommer til å justere deg inn til denne klare vissheten. Det kan medføre endringer i det praktiske livet, men det hører med i en transformasjonsprosess. Det er intet mindre enn fred og kjærlighet som skal stå igjen som bærebjelker i livet, og Jorda, etter dette, Det trenger høyt bevisste arbeidstakere.

Les mer her: http://starchildglobal.com/

Ingen kommentarer: