fredag 5. november 2010

I Iliukas himmel

Kanalisering av Leif Havik
Iliuka.net hovedside http://www.iliuka.net/

Har dere blomster, lys og fine farger på ’den andre siden’?

Iliuka: Så er der korrekt. Og der er i alt større og dypere kolører enn hva der finnes på sin Jord, for menneskebarnets øyner er sløret. I tider der kommer, så vil den lettere kunne se høyere vibrasjoner og lavere vibrasjoner, så vil den óg se hvorledes den kan være i ett med blomens kraft. Så er vi i våre himler, vi er i ett med alt hva der vibrerer i alle tilstander og kolører. Konu Ekatah.

Hvordan er det å være på den andre siden?

Iliuka: Lik der kan beskrives, så er der vel. Lik der ei finnes noget bekymmer, lik der finnes en tidløshet og en romløshet, således er vi ei fanget i noget. Vi er. …Og der finns ei nogen død. Konu Ekatah.

Kan du forklare det at jeg ser deg i to størrelser samtidig?

Iliuka: For der er ulike aspekter i hva der tales jordisk tid. Om den ser så, så er der lik gjenkjennelser av tidligere bemøtelser under våre himler. Således vil den óg se i tider der kommer; hva den ser er den ene aspekt av eldede tider på sin Jord, den neste aspekt er tiden den lever i nu. Vi er, således er vi i alle tider, for der finnes ei nogen tid der er fallet og nogen tid der oppstå skal i våre himler. Alt er. Konu Ekatah.

Hvem er du?

Iliuka: Lik der kan beskrives; der finnes en evighet, - lik der kan beskrives; der finnes hellige punkter der er lik nuet, lik evigheten er fylt av velsignede nu. Så er der óg lik vi er. Lik vi er av tiden og av rummet, dog fri av sådan energi der binder. Således vi kan være i tid der var, i tid der kommer, lik vi er av evighetens lys. Lik vi ser så, er der lik der skaper gleder i tiden der menneskebarnet forvalter sin egen kildes lys, lik der bringer sådan vibrasjon til alt høyere frekvenser for våre himler. For Himmelen er på sin Jord, lik Jorden er i Himmelen. Dog lik Moder Jord nu er oppløftet i en intergalaktisk frekvens, så er der óg alt lettere for menneskebarnet at se alt hva der finnes i sitt selv, - lik den vokser i den spirituelle kilde der er lik Altet. Konu Ekatah.

Ingen kommentarer: