lørdag 20. november 2010

Kan du fortelle om kornsirkler, Iliuka?

Iliuka.net


Iliuka: Så er der talt tusener ganger: Der er manifestasjoner, lik kommunikasjoner av hva der tales ’extraterrestrials’. Lik der således bringes til det riket der tales Great Britain, der er for at skape kommunikasjoner lik alle kan forstå. Der óg er til programmeringer for Moder Jords marker. Til noget at se, alt er der beroende på frekvenser, og for hvorledes molekylene omprogrammeres til Den Nye Tids fødsel. For alt hva den skuer lik av symboler, er lik magiske meninger der påvirker alt hva der vokser og menneskebarn der lever derpå. Således er der óg lik der spredes av det ene rike til det annen alt bedre. Der óg er kommunikasjoner til havet og alt hva der lever deri, - spesifikt for hva der er lik hvaler, der er lik gudenes urmidler av der er til gaver til Jorden. Konu Ekatah.

Er det noen forskjell på energien i kornsirkler laget av mennesker og ’extraterrestrials’?
Iliuka: Så er det. Der er beroende hva der er til hensikter at skape. Dog primært hva der skapes for de engelske marker, er noget for at skape en internatsjonell språk der er av kosmisk natur, lik der taler en galaktisk språk, der tilvendes menneskebarnets bevisstheter. Konu Ekatah.

Er det ingen forskjell på energien i og utenfor sirkelen, når den er laget av mennesker?
En sirkel er en sirkel. Dog om den søker nu at skape en sirkel, lik der er på dette golv, om der er ute på denne veg, så er der like fullt den skaper en beskyttelse i symbolsk forstand. Således den óg skaper en energi, lik et helligt punkt. Dog om der er av ’extra-terrestrials’ der påfører sådant, der er en annen frekvens.
Konu Ekatah.

Ingen kommentarer: